召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
我覺得幾好睇 作為rm長期粉絲可能我無太高要求,但係我睇完真係會識到個位藝人係乜水 例如kei幾可愛

梁同昭都冇乜野 冇人可以永遠有完美演出 我由一開始唔想睇佢地 到呢家都已經習慣左8個人一齊跑 都幾好笑

見梁肯揀昭 都睇得出佢地因爲加入rm幾大壓力(比好多人攻擊)應該有互相勉勵扶持
我覺得幾好睇 作為rm長期粉絲可能我無太高要求,但係我睇完真係會識到個位藝人係乜水 例如kei幾可愛

梁同昭都冇乜野 冇人可以永遠有完美演出 我由一開始唔想睇佢地 到呢家都已經習慣左8個人一齊跑 都幾好笑

見梁肯揀昭 都睇得出佢地因爲加入rm幾大壓力(比好多人攻擊)應該有互相勉勵扶持

反而係今集開始頂唔順,睇左40分鐘已經頂唔順
KBS Happy Sunday12.8%(+1.5%)
一部
SBS RM上部5.6%(+0.8%)
SBS RM下部7.9%(+0.2%)
MBC蒙面歌王因大罢工而播出特辑(特辑收视率为5.9%)
二部
SBS FD2上部7.9%(+1.2%)
SBS FD2下部11.0%(+2.4%)
MBC奥地的魔法师因大罢工而播出特辑(特辑收视率为4.3%)
每次我地話唔好悶唔好睇收視就升
話好睇果集既就跌
而家集集都有廣告
如果多嘉賓既話分兩集都好
總好過次次趕收工咁剪走曬
最起碼都分得多鏡頭
之前唔識伊利雅
而家一集已經迷死我
有史以來最靚嘉賓

宣美都好正
最起碼都分得多鏡頭

松雨同石鎮冇鏡頭喎
最起碼都分得多鏡頭

松雨同石鎮冇鏡頭喎

佢地好似真心不和咁 石鎮聊松雨講野 松雨都唔show佢
最起碼都分得多鏡頭

松雨同石鎮冇鏡頭喎

佢地好似真心不和咁 石鎮聊松雨講野 松雨都唔show佢

可能下集有呢
如果一集過我諗佢真係會隱形
救命,淨係開場開左九個字,又唔好笑
一開頭劉大神以為個肥仔自己要求上黎
係咁chur佢
問啲問題難答到
後尾先知原來真係被邀請
救命,淨係開場開左九個字,又唔好笑

耐到我睇睇下成段part1睇完都未完介紹
話好睇果集既就跌

今集應該係嘉賓d fans推高左收視
話好睇果集既就跌

今集應該係嘉賓d fans推高左收視

應該係有個台罷工先高
不過d人睇完今集應該feel到中伏
Feel到在石應該對個肥仔有啲意見
點解咁多植入式廣告
Feel到在石應該對個肥仔有啲意見

在石不知幾鍚佢 不停做鏡頭比佢
今集個開場真係好悶
雖然中間都有一兩個笑位但真係太長
擺明分組已經內定
寧願佢扮下抽籤快啲完開場仲好
次次都笑無人同王鼻一組
頭兩次都仲覺得好笑
依家覺得悶
不過中間對調架車嘅目的地都幾搞笑
好就好在佢今次肯分2集播
下集好似刺激啲
仲有密室逃脫
希望會好啲
係咁chur佢
問啲問題難答到
後尾先知原來真係被邀請

講笑咋
大神會唔知有咩人黎咩
係咁chur佢
問啲問題難答到
後尾先知原來真係被邀請

講笑咋
大神會唔知有咩人黎咩

世鎬係大神line 點會話唔妥佢
加上大神性格點都唔會為難人啦
為左sunmi睇呢集 成集都好撚尷尬
大神有d位都整到好尷尬 開頭長到唔知點咁
成個幾鐘企係草地到 痴撚線 仲有個kei撒嬌冷場真係睇到好辛苦
已經好少睇rm 呢集真係好垃圾

ps 留意到sunmi抱住大神 佢搞乜
係咁chur佢
問啲問題難答到
後尾先知原來真係被邀請

講笑咋
大神會唔知有咩人黎咩

世鎬係大神line 點會話唔妥佢
加上大神性格點都唔會為難人啦

大神直頭幫佢上鏡喇 點會唔知佢上黎啊,擺明整效果俾佢發揮喇
為左sunmi睇呢集 成集都好撚尷尬
大神有d位都整到好尷尬 開頭長到唔知點咁
成個幾鐘企係草地到 痴撚線 仲有個kei撒嬌冷場真係睇到好辛苦
已經好少睇rm 呢集真係好垃圾

ps 留意到sunmi抱住大神 佢搞乜

個開場仲耐過少時第一次上黎玩情侶分組,好彩有下一集,希望會好睇返。同埋賣廣告賣成咁真係好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞