召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
講OneSun流行語
真心覺得Running man番唔到以前
以前睇親都好開心狂笑集集追 次次都好期待下星期
依加得閒先睇下
依加得閒先睇下

我以加都會好期待下一集
但睇嗰陣發覺根本唔係個回事
好似今集咁
依加得閒先睇下

我以加都會好期待下一集
好似今集咁

鐘國開始老 見佢神態無以前咁願意搞笑咁

gary其實都有一定作用

之後光洙開始有名氣, 又或者昭昊黎左, 佢既下把位少左

最後可能學你地講d編劇
依加得閒先睇下

我以加都會好期待下一集
好似今集咁

鐘國開始老 見佢神態無以前咁願意搞笑咁

gary其實都有一定作用

之後光洙開始有名氣, 又或者昭昊黎左, 佢既下把位少左

最後可能學你地講d編劇

其實好似以前咁係商場搵嘉賓都可以好正
真係唔知請昭宥做咩
睇到都登佢慘
搞到大神都要say sorry
真係唔知請昭宥做咩
睇到都登佢慘
搞到大神都要say sorry

請人返黎,但成集都俾人無視啲野又唔關佢事,真係好慘,俾我感覺好唔尊重
今集有啲無謂 , 咩考眼力如果石鎮唔係有秘密任務要分心做 , 睇怕其他7 人一早穿煲
今集有啲無謂 , 咩考眼力如果石鎮唔係有秘密任務要分心做 , 睇怕其他7 人一早穿煲

好老實講句 石鎮做咗咁多年藝人點會睇唔出佢地啲行為 踢唔踢爆又一回事

好老實講句 石鎮做咗咁多年藝人點會睇唔出佢地啲行為 踢唔踢爆又一回事

而昭文抽到個渡假機會 , 應該 99% 叫智孝去

D任務ON9到咁 石鎮果邊既任都叫OK,
另一邊D任真係
見到周圍走實知啦, 唔踢爆姐

另一邊D任真係

任務就任務喇
任乜撚野
今集睇到訓著,幾耐無試過
有時覺得d反轉為整而整,唔loop game loop反轉?
d成員都問點解金鐘國係咁推梁,2個糖痴豆咁
仲周圍開火,個一刻覺得金鐘國幾霸道
今集堅悶 係haha想重置大神計步器嗰度好笑
有時覺得d反轉為整而整,唔loop game loop反轉?

想幫梁揾定位掛,如果無定位好快收皮

另一邊D任真係

任務就任務喇
任乜撚野

你未打過機
咁樣都可以屌獲

其實都係開頭講下,
近幾集剪出黎果d 都唔係幾覺有話咩推唔推
不過個人覺得梁個定位就有d尷尬,
有d似早期既王鼻子 但存在感再差d
請人上嚟就唔該將返個焦點放返落嘉賓到
搞到場面幾尷尬
睇見梁又一直似想埋鐘國堆 收皮啦
rm己死
中間好似睇緊廣告咁
悶到訓得
再咁落去真係執左佢算
點解而家連成員互動都可以剪到咁悶
成日都諗當時摺埋佢都好啊
我真係有情意結,唔捨得放棄
但又悶到

其實都係開頭講下,
近幾集剪出黎果d 都唔係幾覺有話咩推唔推
不過個人覺得梁個定位就有d尷尬,
有d似早期既王鼻子 但存在感再差d

早期既王鼻子比人記住係王鼻子,最弱體,存在感低,鍾意在石既前輩,成日唔小心講錯野,lee d 形象加分, 但而家既梁係錯誤時間入局,接近零存在感, 又痴住鐘國, 同埋佢d 製造笑點方法係比較負面......
以前就算玩房game都好好睇
同埋完全無視間running house
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞