召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
據悉28日錄製的SBS綜藝節目《Running Man》請來各領域的多位明星,白智榮、宣美、 LOVELYZ成員Kei、松雨、黃承言、 李伊利雅、曹世鎬、成勳等八位明星齊聚,究竟會帶 來怎樣的化學反應令人期待,本期節目預計將於10月份播出。

翻譯CR.鳳凰天使_TSKS

http://entertain.naver.com/ranking/read?oid=109&aid=0003608936

冇喇喇又咁多嘉賓嘅,唔知玩咩呢

Couple race
6個女兩個男

到時應該個個想避白智英 松雨

松雨唔差啦
據悉28日錄製的SBS綜藝節目《Running Man》請來各領域的多位明星,白智榮、宣美、 LOVELYZ成員Kei、松雨、黃承言、 李伊利雅、曹世鎬、成勳等八位明星齊聚,究竟會帶 來怎樣的化學反應令人期待,本期節目預計將於10月份播出。

http://entertain.naver.com/ranking/read?oid=109&aid=0003608936

Couple race
6個女兩個男

中秋特輯

又曹世鎬,上得咁密,唔係又想加埋佢做成員呀

在石係好錫佢 應該見佢上親都有效果 制作組咪照俾佢上

做成員咁易咩,一直都有人密密上嫁啦

Couple race
6個女兩個男

松雨唔差啦

但你睇下其他個d先 對比下邊有人想中佢2個

佢地又唔係做開醜角 禮貌上唔會避啦
但心入便就...

Couple race
6個女兩個男

松雨唔差啦

但你睇下其他個d先 對比下邊有人想中佢2個

佢地又唔係做開醜角 禮貌上唔會避啦
但心入便就...

白智英都唔係好差啫
另一個唔識

有無人覺得智孝長直黑髮無咁靚
紮起/短髮/啡曲髮都會靚啲
開頭幾好睇
金淑同娜萊好好笑
世贊向日葵
估銀仔好悶
世贊變左小不點 新定位定點
夾麵好撚好笑
後面諗起一擲千金d frd
好刺激 後面幾正呀
在石生日好唔好彩
Btw下集應該算係1vs7
有冇人覺得宋會孝心口越黎越漲?

有 今集兩個女一架車 我睇到個比較

Opening件衫

有無人覺得智孝長直黑髮無咁靚
紮起/短髮/啡曲髮都會靚啲

愈來愈正
你地覺得智孝有冇鐘意過gary

咁多年,我信有

咁多年,我信有

做節目,就算有,為左節目都未必一齊
我之前後期一直覺得智孝未必有鐘意,但gary走,智孝喊得咁犀利,又改變左諗法
終於等到宣美上RM

咁多年,我信有

我之前後期一直覺得智孝未必有鐘意,但gary走,智孝喊得咁犀利,又改變左諗法

雖然我都信有
但係智孝係演員
要喊有幾難

咁多年,我信有

雖然我都信有
但係智孝係演員
要喊有幾難

其實喊唔一定係因為鍾意嘅

咁多年,我信有

雖然我都信有
但係智孝係演員
要喊有幾難

係,等於以前啲中學last day
總有幾個女仔會喊
始終係一齊做野7年既同事

咁多年,我信有

雖然我都信有
但係智孝係演員
要喊有幾難

總有幾個女仔會喊

或多或少有
都應該只係好感, 唔會鍾意既
利申 MC迷

咁多年,我信有

雖然我都信有
但係智孝係演員
要喊有幾難

總有幾個女仔會喊

或多或少有
都應該只係好感, 唔會鍾意既
利申 MC迷

話曬佢地成班一齊拍RM咁多年⋯
感情又咁好~
邊個退出都一定咁唔捨得
最近睇番早年rm, 宋仲基真係走左好過唔走, 佢綜藝比唔上其他 笑得太假 , 早期智孝笑得都假但都好過佢

ps:no offense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞