『薪火post』BNO 續期資訊(11) 極速爆POST!!!

1001 回覆
37 Like 0 Dislike
副簽係BC但meet 唔到professional, 係咪好似前面巴打咁加additional information講依個係最好既人選好啲?
副簽係BC但meet 唔到professional, 係咪好似前面巴打咁加additional information講依個係最好既人選好啲?

我求其搵個bno sales 仔副簽,4日轉dispatched
如果個BC未係英國住夠4年得唔得
如果個BC未係英國住夠4年幫我countersign得唔得

冇人幫佢副簽而四圍負評條友慚愧唔慚愧

有咁既事?
睇唔到

對人唔對post 佢有bno
(串佢既人有負皮 幫佢renew既post冇)

唔記得咗
佢係咪俾我話不如識個巴打之後等兩年再續,之後認真咗嗰個?

之後入面話咩英狗二等公民

話人二等果個唔係佢黎

唔該唔好自創一啲從來都唔存在嘅規定

我哋份doc乜都講齊,有講叫你做乜就做乜,有講叫你唔好做乜就唔好做,無講就唔好諗咁多,唔好做多餘嘢。

我哋份doc乜都講齊,有講叫你做乜就做乜,有講叫你唔好做乜就唔好做,無講就唔好諗咁多,唔好做多餘嘢。

ok

ok

又係gotrip?

其實真係提過好多次架啦~
不過當clarify下啦。

sam gor

sam gor

Sam哥進度如何?

ok

又係gotrip?

gotrip講過咩山埃

sam gor

Sam哥進度如何?

冇得搞啦

sam gor

Sam哥進度如何?

冇得搞啦

Sam哥需要時光機

sam gor

Sam哥進度如何?

冇得搞啦

Sam哥需要時光機

搵你咪得
尾頁個label貼得實得濟

留名

留名

留名

大大力搣就得架啦
我想問如果啱啱續完BNO可唔可以即刻幫人地副署? 會唔會好大機會比英國嗰邊reject?
update 下我個申請情況

本證過期過咗十幾年,要 countersign 但無揾人 countersign。
寄咗表,一本舊 BNO ,一本剪角特衰,而家特衰彩色 copy, 身份證彩色 copy, 相兩張,一張五月出嘅銀行信做住址證明。

7月13上網申請並完成付款
揾人幫我 countersign,揾咗一大輪
最終都係無 countersign
8月10去郵局寄
8月16號,份表終於送到英國並被簽收了
並轉為Declaration form received, being processed
8月25日轉為 dispatched
8月31日收到本新 BNO(O)

多謝呢度咁多位巴打提供嘅資料
本來都唔知點入手,睇完呢度嘅資料至知道點去續證

update 下我個申請情況

本證過期過咗十幾年,要 countersign 但無揾人 countersign。
寄咗表,一本舊 BNO ,一本剪角特衰,而家特衰彩色 copy, 身份證彩色 copy, 相兩張,一張五月出嘅銀行信做住址證明。

7月13上網申請並完成付款
揾人幫我 countersign,揾咗一大輪
最終都係無 countersign
8月10去郵局寄
8月16號,份表終於送到英國並被簽收了
並轉為Declaration form received, being processed
8月25日轉為 dispatched
8月31日收到本新 BNO(O)

多謝呢度咁多位巴打提供嘅資料
本來都唔知點入手,睇完呢度嘅資料至知道點去續證

我想問如果啱啱續完BNO可唔可以即刻幫人地副署? 會唔會好大機會比英國嗰邊reject?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞