[日本鐵路飛機歷史賽車都有][有圖長氣多字]2024復活節獨遊+F1日本站之旅

540 回覆
57 Like 9 Dislike
普通飛唔同位都唔同價錢,會冇咗嗰啲入paddock活動,但係你一樣可以參加Thursday morning walk / Saturday night pit walk詳情可以起我底
快手小更新
完咗行track之後........

第二個體驗項目就係同F1日本站獎盃合照,當然同kea合照,工作人員都話so cute
影完之後會畀張卡仔,過多一兩個星期後就可以經卡上qr code搵返自己張相

然後到第三個體驗項目,就係PIT WALK,不過上上晝最唔同嘅係少人好多好多,同埋d車會陸續砌好拎出嚟同做PIT STOP練習,所以聽到最多嘅係WHEEL GUN嘅聲,真係好響

不過先近距離睇safety car同medical car先,真心型棍,同埋好似見到F1安全車駕駛員Bernd Mayländer

難得kea無人地合照

好靜嘅HAAS車房

VCARB嘅車房,角田部車已經砌好

同埋有班FIA嘅人圍住個車架,似係做緊測試?

威廉士車房,繼續努力砌車中,沙展喺呢場有舊車架用住先

去到ALPINE車房,見到OCON突然殺出嚟,但無人理佢

放到好整齊

去到麥拿侖車房,聽到d人大叫,原來LANDO NORRIS喺樓上拍緊嘢

包哂黑布嘅麥記戰車

待續
獎盃合照圖呢
係,星期四嘅F1 experiences活動,如果係買hero或者starter嘅話,係少好多體驗項目
如果你星期五先到可以慳返

時間太急擺唔到咩pose
小小小更新

日本站麥拿侖係用特別拉花嘅,都幾靚仔嘅

行完老麥車房就到ASTON MARTIN,剛好有人接受緊訪問

繼續努力調整緊部車

之後行到拉利車房,就咁放咗LEC部車出嚟曬太陽

其實係練完pit stop準備收工

支wheel gun都型棍d

而車房入面成班人唔知係咪慶祝緊d乜嘢,有講有笑,連HAAS都有人過咗嚟

又係kea與紅色的跑車

收工推車入返去

然後就見到隔離平治好勤力咁練緊pit stop,靠兩三個人就咁推部車向前過去就開始
自己都企咗好耐,聽住d wheel gun嘅聲真係好美妙

之後到紅牛車房,剛好見到MAX部車推出嚟,應該去最前面FIA嗰度驗車?

所以MAX個車房係乜都無
btw隔離個紙牌

然後聽到隔離大叫同好多人望住,再望望呢個背影..................

無錯,就係PEREZ
雖然佢無乜正面望過出嚟

待續

支授
嗰日見唔到lando
其實perez係幾靚仔,又幾得意
但係番到歐洲手車屎
但其實紅牛二號車手又無乜選擇
上年max場場遊街咁咪冇事
今年主席表現其實不過係中遊水平
場上大把人坐大牛架車會好過佢
問題係會唔會搞事啫同班大嘅鍾唔鍾意啫
例如牙氣/角田
個人想Sainz返去,但難d喇
主席最後一季
你買嗰廿幾萬円嘅紀念品呢

係呀係參加experience 前有lockers 寄存𠺢

差女朋友喎

否則全家大合照

無寄存,放哂落背囊
同埋大部份係完咗體驗先買

明白了

你唔驚賣晒冇貨咩

謝謝

我一拎住一大袋周圍走
話晒都係湯佬樣

點會唔正
係有另外一隻嘅,但佢唔係叫kea

咪係囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞