[日本鐵路飛機歷史賽車都有][有圖長氣多字]2024復活節獨遊+F1日本站之旅

540 回覆
57 Like 9 Dislike
呢個係所有入場都行得嘅pit walk,但睇到嘅嘢會少d,始終d車未ready
完咗IMOLA站,好精彩嘅0:0比賽
都繼續無人睇無人回嘅遊記

過咗吉嘅車房,到咗ASTON MARTIN車房

大頭

兩部AM嘅戰車

三隻頭翼整整齊齊

AM嘅PITWALL,幾靚

竟然睇SKY SPORTS,同埋開咗氣象雷達,F1嘅天氣數據好似係統一由奧地利公司Ubimet提供

到隔離嘅麥拿侖車房

唔係好睇到兩架車,都係努力調整緊

麥拿侖PITWALL

之後行到人頭湧湧嘅法拉利車房

實在太多人,所以逼唔到埋去,係見到工程人員坐咗落LECLERC架車

幾型嘅PITWALL

待續
雖然拉利柒足咁多年,但都係最多Fans
Everyone is Ferrari fans

個個都有個兒法夢
連我母親大人聽到一級方程式都係話法拉利嘅時候,可想而知有幾深入民心
F1=拉利
籃球=米高佐敦
呢樣真
行完拉利車房,繼續

另一個人頭湧湧嘅車房,就係平治車隊

比較低調又細嘅PITWALL

一堆頭翼

努力整車中

有工作人員特登拎個軚盤畀我地睇,有WHATSAPP icon

btw喺睇緊軚盤嗰陣竟然撞到同事世界真細小小小

到最後當然有最多人圍觀嘅紅牛車房

PITWALL,個mon最多嘢睇,同埋點解除咗睇自己隊之外係睇拉利

每個位都指定咗邊個坐,可惜而家已經無咗NEWEY

隔離有個女fans嘅DUFFY同LINABELL,KEA當然要痴下打卡

行到車房最尾,唔知班人等緊乜

PIT LANE出口燈

過咗PIT LANE嘅直路,真係好多人

彎道倒數牌

嚟到可以行嘅最尾,有兩部當地嘅安全車放喺度,NSX同CIVIC

遠攝第一個彎

之後就夠鐘完PIT WALK,待續
HAMILTON!!!
同事知唔知你有寫遊記

btw Benz應用係知道追唔到RB,過拉利做第二已經夠?
Kea 同Duffy Linabell 合照好似小朋友咁

細粒咗好多

kea好似佢地個仔
Genetic mutation wor~

知呀,佢好似都有睇呢篇嘢

BENZ下年無埋咸狗就更加
咁你咪自爆咗

無所謂喇
咁都啱

因為樓主永遠開啲post 都好高質素

永無膠post

一隻熊同隻狐狸生嘅……
次次都追晒

(雖然唔係成日都留言)
第一風扇
難得賞面
禾撐樓豬同迷咸蛇一樣咁資深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞