[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
最後補時最精彩

痴撚左線 點解漢堡仲入到波
BTW點解補咁耐 冇睇場波
Marvaj

紅左然後補時補咁耐都仲可以入多粒
最後補時最精彩

球證下半場48分鐘左右受傷,入咗更衣室搞好耐,所以補13分鐘
最後補時最精彩

球證下半場48分鐘左右受傷,入咗更衣室搞好耐,所以補13分鐘

姐係hold住場波? 唔係應4該比第4球證補主球證個位既咩?
漢堡上榜首呀!!!!!!!!!!!!!!!!!
8年來第一次開季兩連勝
8年來第一次開季兩連勝

虛火 一定係虛火
另一方面 科隆0分 歐霸可以講定byebye了
最後補時最精彩

姐係hold住場波? 唔係應4該比第4球證補主球證個位既咩?

正常係,但今次係主球證吹停咗場波,自己同第四球證入咗更衣室搞好耐先出返嚟
兩邊停晒搓波熱身咗10分鐘左右,場波先由第四球證主吹踢返
可能係因為第四球證未吹過德甲,所以先搞咁耐
另一方面 科隆0分 歐霸可以講定byebye了

專心聯賽啦
話我知而家榜首係邊個
話我知而家榜首係邊個

papa真係當球證on9,抵黃

仲要扮哂蟹
駛唔駛咁狗
8年來第一次開季兩連勝

虛火 一定係虛火

無左艾達個防守反而好左,真係詭秘
話我知而家榜首係邊個

話我知而家榜首係邊個

拜仁慕尼黑官方宣佈,球隊簽下了飛燕諾鋒線小將約書亞-濟科(Joshua Zirkzee)。

濟科曾被傳是阿仙奴和曼聯的引援目標,在同意加盟後,他將先加入拜仁慕尼黑的U17青年隊。

今年只有16歲的濟科是在去年夏天轉投到飛燕諾的青訓系統的,他在U19青年隊效力。

濟科參加了上賽季的U19荷甲聯賽等賽事,他已經入選過荷蘭U15和U16國青隊,其中他為U16國青隊出場了6次,打進3球。

仲要扮哂蟹
駛唔駛咁狗

笑死
睇完片再俾牌個下柒哂

仲要扮哂蟹
駛唔駛咁狗

笑死
睇完片再俾牌個下柒哂

佢仲要扮無姑
比大迫勇也恥笑

仲要扮哂蟹
駛唔駛咁狗

笑死
睇完片再俾牌個下柒哂

佢仲要扮無姑
比大迫勇也恥笑

可能唔記得依家有var
Delaney擺RCM
有冇link睇拜

Delaney擺RCM

逆足守Robbery
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞