[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
04高層定疤狗高層垃圾d?
老實講
覺得拜唔夠psg踢
非燈

對PSG我覺得係55波
反而除咗皇馬之外,我最怕係對利物浦、獌呢d反擊咁勁嘅球隊
始終宜家隊拜防守比前幾年差咗

可能去到最後拜仁又走線 拜仁真係做得出唔出奇
我都覺拜仁同psg 55波 不過psg多左個屁馬 我怕玩死拜仁d後防 出kimchi或者聖拉芬守屁馬感覺都好大劑

我認同,拜仁真係有機會走線
同埋如果真係傾得成draxler,到時安76、coman同佢可以一齊倒戈了

覺得成事機會不大
今季簽咗好多人了又有gnarby外借

我拜簽人估到就唔會係拜仁作風

有得平簽draxler點解唔要

球迷梗係想
係唔知高層點諗

draxler假如真係入左拜 再之後踢起左有球隊買佢 佢之後對番拜仁既話 佢個格分分鐘剷你草

Agger,諗返起佢上年hea踢半季強行要走個死樣
Romeo Agresti‏已認證帳戶 @romeoagresti

#Howedes: ultimi dettagli e sarà un nuovo giocatore della #Juventus

Howedes deal down to the final details - He'll be a Juventus player
屌,04高層食屎啦

隊長

唔係04迷都好撚嬲,班高層真係好on9

成件事真係睇到o撚哂 由冇隊長到即賣 又話留佢

04高層炒教練炒得多d
真心以前幾中意04
內田 賀維迪斯 奇雲保定 亨特拿個堆

依家好反感呢隊波了
Romeo Agresti‏已認證帳戶 @romeoagresti

#Howedes: ultimi dettagli e sarà un nuovo giocatore della #Juventus

Howedes deal down to the final details - He'll be a Juventus player
屌,04高層食屎啦

隊長

咁樣令到個one club man走

04啦 成日炒教練 又成日free走人 又賣星
世界盃冠軍成員肯留又唔係老咗冇能力都趕走痴撚線
真心以前幾中意04

依家好反感呢隊波了

4個有3個都走左 仲有1個就快走
而家隊04真心同幾年前04仲踢緊歐聯個陣差好遠
成隊波唔同哂
Medien: Schalke und Juventus einigen sich auf Höwedes-Transfer
睇嚟真係再見了

屌,04高層食屎啦

隊長

咁樣令到個one club man走

成日哂啲冤枉錢簽球星
反而carry到隊波係自己班青訓
Sky Italy: Mbappe-Fabinho operation to the #PSG should be completed in the next 24 / 48 hours. Lucas Moura in the deal.

PSG又買人啦
Medien: Schalke und Juventus einigen sich auf Höwedes-Transfer
睇嚟真係再見了

接受唔到 幾個禮拜之前先話係個好球員 就算唔比隊長佢做都可以留隊 而家搞到要賣人
真心以前幾中意04

依家好反感呢隊波了

成隊波唔同哂

好記得贏皇馬個場
賽事迪馬堤奥話要盡力反盤
開頭都覺得輸撚硬但睇live 超撚熱血
冇記錯Sane都好似個排彈起

點解依家會搞成咁
睇嚟真係再見了

祖記又簽到筍野
Sky Italy: Mbappe-Fabinho operation to the #PSG should be completed in the next 24 / 48 hours. Lucas Moura in the deal.

PSG又買人啦

快放達斯拿
不過我唔覺得仲有比拜仁大既球會會想要佢
真心以前幾中意04

依家好反感呢隊波了

成隊波唔同哂

好記得贏皇馬個場

點解依家會搞成咁

就睇佢地今年踢成點 搞咁多野冇前6應該比人屌到上天
不過佢地official 賣howedes個陣應該都會比04迷屌到上天 香港德國全世甲04迷都會屌

PSG又買人啦

快放達斯拿
不過我唔覺得仲有比拜仁大既球會會想要佢

睇嚟真係再見了

祖記又簽到筍野

應該超平執到
想佢去英超多過祖狗

Btw個人認為佢唔差過邦路斯
路數超好
睇嚟真係再見了

祖記又簽到筍野

有冇講幾錢簽howedes
你知祖記d簽人技巧幾醒架啦
睇嚟真係再見了

祖記又簽到筍野

有冇講幾錢簽howedes
你知祖記d簽人技巧幾醒架啦

可能咁都要先借後買
真心以前幾中意04

依家好反感呢隊波了

成隊波唔同哂

好記得贏皇馬個場

點解依家會搞成咁

Sane直頭係嗰場一戰成名
真心以前幾中意04

依家好反感呢隊波了

成隊波唔同哂

好記得贏皇馬個場

點解依家會搞成咁

好似有球cut in入波
原來馬高馬連踢梗奥林比亞高斯
總有得踢r聯
真心以前幾中意04

依家好反感呢隊波了

成隊波唔同哂

好記得贏皇馬個場

點解依家會搞成咁

好似有球cut in入波

係咪作客皇4:3個場 無記錯有一球中柱 個球入左就04出線 皇馬出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞