[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Lm
好垃圾

。。。點解大家會覺得賀芬會贏到利

一個好正路既賽果
打歐霸唔係仲好咩

既然仁多球迷咁擔心佢地會敗德甲歐戰分

上季加柏抽到巴塞曼城,我都有做好0/0/6既準備,積分?i dont care
個比分咁似對皇狗 首回合力戰輸2-1,次回合主場輸2-4

皇狗場4-2黑番嚟 點同
好垃圾

一個好正路既賽果
打歐霸唔係仲好咩

上季加柏抽到巴塞曼城,我都有做好0/0/6既準備,積分?i dont care

所以咪話佢地落歐霸係好事 唔使做3零部隊 比佢地出到歐聯 我估佢地pot4 抽番哂d勁野 分分鐘歐霸都冇得打 仲話搶歐戰分 算數啦 而家咁樣落歐霸好似仲好 起馬一定有歐霸踢先
好垃圾

一個好正路既賽果
打歐霸唔係仲好咩

冇諗過一開波就失咁多粒
屌 我覺得拜會簽埋draxler 玩撚哂啦拜超

幾好牙
利嘅小組彈彈波真係有啲料(仲要冇古一招)
加上基拿比係咁晒chance

幾好牙

好條鐵 簽到draxler咪繼續拜超 仆街draxler又唔番04

幾好牙

又簽多件垃圾返黎

但係唔知點解番到英超就唔同哂 中場勁廢 後防更加係垃圾
可能賀記同佢鬥攻所以搞到咁啦

幾好牙

又簽多件垃圾返黎

draxler算勁啦

幾好牙

又簽多件垃圾返黎

接列貝利位嘛

鬥攻真係開正利個範
前面三個小明根本唔可以比空位佢哋做波
同埋Mane真係好癲

鬥攻真係開正利個範
前面三個小明根本唔可以比空位佢哋做波
同埋Mane真係好癲

kramaric on9 12碼 搞到無得lead住黎踢
班後生順境波好 但落後就大亂
gnabry 獨食又浪費機會
無人出波比華拿 完全無波頂
幾個中堅都怯得好緊要
如果你還在我們身邊,你今年也有40歲了;如果你還在我們身邊,你也會見證德國隊再次捧起大力神杯;如果你還在我們身邊,德國隊又會多一個傳奇。八年過去了,你在天堂過得還好麼?

安基出生於1977年8月24日,2009年11月10日,卧軌自殺身亡,年僅32歲。今天是安基的40歲冥誕,德國官推也發推悼念並配文:“我們永遠不會忘記你,羅拔圖。”

八年前,安基因嚴重抑鬱症卧軌自殺的事件讓整個足壇為之震驚。據悉自殺原因是因為安基痛失愛女,悲傷過度,安基三年前夭折的女兒拉拉就埋葬在距離他自殺地點200米遠的地方。他生前效力的漢諾威隊特意為他舉行了一個長達90分鐘的悼念儀式,德國全體國腳出席,奇連士文和路維在現場泣不成聲。

安基雖然效力於德甲中下游球隊漢諾威,但在門將層出不窮的德國,他曾長期入選路維率領的國家隊,甚至在2008年歐洲盃成為了二號國門。在簡尼和列文相繼退出國家隊後,安基逐漸成為國家隊主力門將,同樣也是南非世界盃德國隊主力門將的有力競爭者。在他去世後,漢諾威將他身披的1號球衣退役,隔年德國足協和漢諾威成立了以他命名的基金會,專門用以提供守門員訓練和心理輔導。

如果你還在我們身邊,你今年也有40歲了;如果你還在我們身邊,你也會見證德國隊再次捧起大力神杯;如果你還在我們身邊,德國隊又會多一個傳奇。八年過去了,你在天堂過得還好麼?

安基出生於1977年8月24日,2009年11月10日,卧軌自殺身亡,年僅32歲。今天是安基的40歲冥誕,德國官推也發推悼念並配文:“我們永遠不會忘記你,羅拔圖。”

八年前,安基因嚴重抑鬱症卧軌自殺的事件讓整個足壇為之震驚。據悉自殺原因是因為安基痛失愛女,悲傷過度,安基三年前夭折的女兒拉拉就埋葬在距離他自殺地點200米遠的地方。他生前效力的漢諾威隊特意為他舉行了一個長達90分鐘的悼念儀式,德國全體國腳出席,奇連士文和路維在現場泣不成聲。

安基雖然效力於德甲中下游球隊漢諾威,但在門將層出不窮的德國,他曾長期入選路維率領的國家隊,甚至在2008年歐洲盃成為了二號國門。在簡尼和列文相繼退出國家隊後,安基逐漸成為國家隊主力門將,同樣也是南非世界盃德國隊主力門將的有力競爭者。在他去世後,漢諾威將他身披的1號球衣退役,隔年德國足協和漢諾威成立了以他命名的基金會,專門用以提供守門員訓練和心理輔導。

佢無病就未必有紐亞
命運既野真係

佢無病就未必有紐亞
命運既野真係

講返呢個紐亞命水真係好到癲
本身三號國門,點知一個自殺一個傷(艾達)

佢無病就未必有紐亞
命運既野真係

講返呢個紐亞命水真係好到癲
本身三號國門,點知一個自殺一個傷(艾達)

艾達傷一傷就
如果唔係2010世盃傷
拜仁龍門可能係佢
有線有得播德甲
有線有得播德甲

great
有無人睇緊抽籤
有無人睇緊抽籤

me
有無人睇緊抽籤

me

Psg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞