[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
大家知唔知德甲now有無得播?我知佢係經fox播,但係咪場場都有?
有線好似淨係confirm播今季 岩岩完左三年約如果續約又要簽兩年

全部都有,不過一般電視播得兩、三場,用fox play就足本全部都有

但fox play係咪淨係可以係電話app度睇?
真係好想知有線會播到幾時

電腦都有得睇
Nach Sky Informationen ist es jetzt fix: Höwedes wechselt von Schalke zu Juventus.

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四
Nach Sky Informationen ist es jetzt fix: Höwedes wechselt von Schalke zu Juventus.

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四

去捧盃捧到手軟同踢歐聯 好過啦
04乜都無
不過真心on9話比其他球員多d責任就換左隊長

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四

04乜都無

成隊都無乜經驗
就算係新隊長費希文都未踢過大賽
幻齒教練當自己玩緊FM咁易搞

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四

04乜都無

成隊都無乜經驗

仲鳩過韋帥

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四

04乜都無

成隊都無乜經驗

仲鳩過韋帥

上年Max meyer都起碼有正選踢下
雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四

04乜都無

成隊都無乜經驗

仲鳩過韋帥

雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

佢同哥利斯卡下季

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四

04乜都無

成隊都無乜經驗

仲鳩過韋帥

雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

佢同哥利斯卡下季

突然覺得04d新星走都係因為04決定差

由青訓開始踢
無啦啦無隊長做
20m就放走咗

04,疤狗,費倫天拿
歐洲三大on9高層

阿仙奴第四

04乜都無

成隊都無乜經驗

仲鳩過韋帥

雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

佢同哥利斯卡下季

其實依家咁樣對大家都無好處
mayer 又世盃無望(雖然本身都無乜望)
相反goretzka同佢發展已經一起一落

04乜都無

成隊都無乜經驗

仲鳩過韋帥

雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

佢同哥利斯卡下季

meyer以前會估佢係國家隊正選希望 而家算吧啦
btw 04而家越嚟越小德國人 遲d國家隊應該一個04人都冇

04乜都無

成隊都無乜經驗

仲鳩過韋帥

雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

佢同哥利斯卡下季

btw 04而家越嚟越小德國人 遲d國家隊應該一個04人都冇

去德化 geis都應該就走 正選都無埋 唔用stambouli都唔到佢
meyer一來自己都踢得唔突出 2來依家就算有得踢都無得踢中間 比熱狗霸左
轉左會先有番前途

仲鳩過韋帥

雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

佢同哥利斯卡下季

去德化 geis都應該就走 正選都無埋 唔用stambouli都唔到佢
meyer一來自己都踢得唔突出 2來依家就算有得踢都無得踢中間 比熱狗霸左
轉左會先有番前途

geis個陣真心去其他隊好過去04 而家geis踢其他隊一定好過而家係04 唔知點解04新教練都好鍾意用熱狗同stambouli

仲鳩過韋帥

雖然四圍攝
今年鐵板凳
又唔賣

佢同哥利斯卡下季

轉左會先有番前途

geis個陣真心去其他隊好過去04 而家geis踢其他隊一定好過而家係04 唔知點解04新教練都好鍾意用熱狗同stambouli

stambouli 好似唔多見 係咪傷左
唔明點解要買熱狗 meyer踢中間踢得好差咩
geis上2季都踢足 無啦啦買屎痰普洱
但成績又有差無好
究竟仲會唔會簽人呢
howedes去左祖記體測
每日屌一次Baumann

不來梅買人未

可惜

不來梅買人未

中堅我覺得最後都搵Bauer頂
反而前鋒有得j下
《圖片報》爆料,車路士想要得到拜仁隊中的巴西右閘拉芬拿,而且已經為他向拜仁送上了一份正式報價。

拉芬拿與拜仁的合同將在2018年到期,他在拜仁右閘位置上是第二選擇,本賽季至今一共在德甲出戰23分鐘。

今年夏天,拉芬拿曾在接受採訪時候説:“我希望本賽季可以得到更多的出場時間。我有這個能力。我在拜仁是想多踢比賽的。”《圖片報》表示,然而目前的情況並非如此。

不過,拜仁不太可能放走拉芬拿。在俱樂部高層眼裏,拉芬拿是德國國腳基米希的可靠替補。同時由於他可以勝任左右兩個邊後衞的位置,因而對拜仁很有價值。

此外,轉會窗口將在8月31日關閉。拜仁也許很難在短時間內找到拉芬拿的替身。

《圖片報》還表示,就算去了車路士,拉芬拿也只是替補,干地手下的主力後衞是艾斯派列古達。

勉留聖拉

不來梅買人未

反而前鋒有得j下

想要啲快馬

不來梅買人未

反而前鋒有得j下

想要啲快馬

快馬Hajrovic計唔計係
上場睇Maxi Egg打反擊慢到
仲要自己炒埋

可惜

04呢幾年賣人賣得好似有d過份
今次賣呢個仲要係青訓加隊長 又要超低價放 個隊長位仲要咁樣唔比佢做
而家換左隊長咪又係咁
《圖片報》爆料,車路士想要得到拜仁隊中的巴西右閘拉芬拿,而且已經為他向拜仁送上了一份正式報價。

拉芬拿與拜仁的合同將在2018年到期,他在拜仁右閘位置上是第二選擇,本賽季至今一共在德甲出戰23分鐘。

今年夏天,拉芬拿曾在接受採訪時候説:“我希望本賽季可以得到更多的出場時間。我有這個能力。我在拜仁是想多踢比賽的。”《圖片報》表示,然而目前的情況並非如此。

不過,拜仁不太可能放走拉芬拿。在俱樂部高層眼裏,拉芬拿是德國國腳基米希的可靠替補。同時由於他可以勝任左右兩個邊後衞的位置,因而對拜仁很有價值。

此外,轉會窗口將在8月31日關閉。拜仁也許很難在短時間內找到拉芬拿的替身。

《圖片報》還表示,就算去了車路士,拉芬拿也只是替補,干地手下的主力後衞是艾斯派列古達。

勉留聖拉

拜仁唔好阻聖拉芬拎英超啦

勉留聖拉

拜仁唔好阻聖拉芬拎英超啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞