[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
達史打手鎚又打唔正
屌你d高空波同紐亞爭9皮

成隊德國最似炸彈個個就係達史

當魯迪加同堅達都可以比路維教到變返正常球員
偏偏達史咁多年都無進步過

達史好似打加柏個陣最好 去到疤之後退步左好多

達史反應快同封位好,所以佢踢加柏嗰陣好多表演機會,放大咗佢嘅優點
但佢腳下功夫差同企位差,活動範圍又細,去到疤之後明顯突顯咗d缺點出嚟

其實而家德國有邊個副選龍有穩既feel
達史唔打手鎚雖然係OK 但係硬係覺得佢有一日會爆炸
Leno就算啦

費希文同Horn都夠穩,但唔知點解路維當佢地隱形
屌你Leno、Trapp呢d好心就踢走佢地啦
肥鳩插水式頭槌

我而家先知原來佢而家仲有後備

佢有得踢,咁辛度華拿可以專心打德甲算

睇鼻屎佬覺得2個正前夠唔夠 唔夠既話第3人應該係佢
btw我成日分錯華拿雲拿

Plan A雲拿,Plan B鳩鳩,Plan C史甸度/梅拿
我估大約係咁

對強隊應該會用plan A B plan C其實好難用到 梅拿而家助攻多過入波 史甸度就前面一定要有個人幫佢地hold波上前入波 但係做呢樣之前plan A/B既雲拿 肥鳩都已經入左波
屌你魯迪加咁都俾人過到
完場
達史打手鎚又打唔正

達史反應快同封位好,所以佢踢加柏嗰陣好多表演機會,放大咗佢嘅優點
但佢腳下功夫差同企位差,活動範圍又細,去到疤之後明顯突顯咗d缺點出嚟

Leno就算啦

費希文應該冇機會架喇 horn就慘D
肥鳩插水式頭槌

Plan A雲拿,Plan B鳩鳩,Plan C史甸度/梅拿
我估大約係咁

對強隊應該會用plan A B plan C其實好難用到 梅拿而家助攻多過入波 史甸度就前面一定要有個人幫佢地hold波上前入波 但係做呢樣之前plan A/B既雲拿 肥鳩都已經入左波

路維講明對唔同隊用唔同前鋒組合
肥鳩插水式頭槌

我估大約係咁

嘩咁plan C一定冇乜機會用 睇佢地上場對捷克睇到我呢
今場爽好多
肥鳩插水式頭槌

我估大約係咁

嘩咁plan C一定冇乜機會用 睇佢地上場對捷克睇到我呢
今場爽好多

幾耐無見過老燒踢得好似今場咁有火
btw 而家德國正式出線未?
在剛剛結束的世界盃預選賽歐洲區的比賽中,德國隊6-0大勝挪威,拜仁小將基米希正選登場打滿全場。

至此,基米希已經在連續21場德國國家隊的比賽中打滿全場了,這也追平了碧根鮑華的紀錄。

我基
奧燒真係好睇隊友
阿仙奴呢d低端玩家靠佢做大佬就死得,冇人保佢冇人接應佢傳送奧燒係廢好多
奧燒真係好睇隊友
阿仙奴呢d低端玩家靠佢做大佬就死得,冇人保佢冇人接應佢傳送奧燒係廢好多

咁就番去鍠or去拜坐啦
btw 而家德國正式出線未?

北愛19分淨低兩場最多都係25分
所以德國線已出
唔係吹大
Delaney真係世界第一中場
唔係吹大
Delaney真係世界第一中場

Denmark number 1
奧燒真係好睇隊友

咁就番去鍠or去拜坐啦

喺阿仙奴hea下備戰WC
睇sina話S04老細表示今年目標係護級

除左on9 唔知講乜好 唔講以為04係升降機 所以要護級

真心on99

啱啱先睇返精華
Kimmich出親波都真入到真係好癲
Werner 真係有啲老師嘅影子

岩啦,買多d外國2線球員
原來蘭格歷克去左levante
有正選啦掛
仆街Stuttgart
達史打手鎚又打唔正

Leno就算啦

費希文應該冇機會架喇 horn就慘D

horn fahrmann都係咁慘
trapp係球會無得出都可以入選
leno仲膠過膠根

好想訪問下劉舜文點睇
原來蘭格歷克去左levante
有正選啦掛
仆街Stuttgart

佢真係冇乜德甲守龍運

好想訪問下劉舜文點睇

我覺得舜文睇今季04轉會都睇到心淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞