[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我同好多巴打一樣
用拜淨係會用4231

兩翼傳中係拜仁傳統

搞到我好似變左異類咁
我斬波好差呀
我同好多巴打一樣
用拜淨係會用4231

兩翼傳中係拜仁傳統

搞到我好似變左異類咁
我斬波好差呀

唔用4231不如唔好用拜
我同好多巴打一樣
用拜淨係會用4231

兩翼傳中係拜仁傳統

搞到我好似變左異類咁
我斬波好差呀

冇辦法啦 demo得拜我想用
fifa17我用04 加柏個幾隊
多子係好高攻但係防守真係廢 我都想用多 可惜我防守真係辣殺到一個點
fifa18應該會用番多子
我同好多巴打一樣
用拜淨係會用4231

兩翼傳中係拜仁傳統

搞到我好似變左異類咁
我斬波好差呀

我個人擺陣會鐘意4321/4312 陣式多d
4231 會做副選,因為翼好貴 唔想死攬兩老
同埋唔想用高文
我有少少歧視 唔用非洲人,極少黑人,歐洲人佔大部分 南美除非好勁唔係都唔買

仲有學哥師儲中場,全盛時期得1對翼但10幾個中場
玩拜可以砌隊fc德國啦
我都係用433做底
draxler werner sane
gorezkta ozil rudy
hector sule hummels kimchi
neuer

仲用多子都會用全德國人
其他就聯合國 不過德國人骨幹
我通常4321
3會擺一個硬防中專門守,一個攻擊型負責向前傳同遠射,同埋個慢少少嘅控制型,控制型仲要升爆遠射
上季我用米蘭就係咁
古沙+洛卡(蒙隊)+Nagy
前場我通常係擺一個全能前場+一個走位勁+中鋒
比如上年我玩拜仁就係
利雲
梅拿+迪巴拉/Saul
中場再擺 維度+堤亞高+me
其實今年敗狗更衣室爆炸我覺得係因為冇左個人
紐亞再高都唔及隊短氣場高

其實隊短個氣場好奧妙 佢又唔係惡個種氣場 反而覺得佢係好人個種氣場
但係唔知點解就係好想聽佢話

身高一米七
氣場七米一

叫佢幫手matchday客串下做助教
德國權威媒體《踢球者》爆料,拜仁隊內已經出現“裂紋”,球隊在更衣室內因為各種問題發生過爭執,《慕尼黑日報》甚至已經開始發問,安察洛提是否脱離了對球隊的掌控?

儘管安察洛提的球隊在歐聯小組賽首秀中3-0擊敗安德列治,但在賽後所有人都在談論列貝利怒摔球衣或是洛賓對球隊表現的批評。

《慕尼黑日報》表示,安察洛提失去了對幾位最重要的球員的掌控——列貝利、梅拿以及洛賓。其中,身為拜仁標誌的湯馬士-梅拿,是隊內僅存的一位“真正的”巴伐利亞人,但在安察洛提手下無法扮演一個重要的角色。

雄心勃勃的洛賓則在接受《踢球者》採訪時説:“已經連續很多個星期對訓練中的比賽水準以及比賽中的表現感到不滿。”

根據推特上傳出的消息,最新出版的《踢球者》雜誌中透露,在目前的拜仁隊內,洛賓和利雲度夫斯基尤其對安察洛提感到不滿。其中,洛賓要求球隊有更高的強度。

睇到有人講隊短上季可能就係睇到少少野,知今年會出事,索性提早退休 食屎啦死肥仔
德國權威媒體《踢球者》爆料,拜仁隊內已經出現“裂紋”,球隊在更衣室內因為各種問題發生過爭執,《慕尼黑日報》甚至已經開始發問,安察洛提是否脱離了對球隊的掌控?

儘管安察洛提的球隊在歐聯小組賽首秀中3-0擊敗安德列治,但在賽後所有人都在談論列貝利怒摔球衣或是洛賓對球隊表現的批評。

《慕尼黑日報》表示,安察洛提失去了對幾位最重要的球員的掌控——列貝利、梅拿以及洛賓。其中,身為拜仁標誌的湯馬士-梅拿,是隊內僅存的一位“真正的”巴伐利亞人,但在安察洛提手下無法扮演一個重要的角色。

雄心勃勃的洛賓則在接受《踢球者》採訪時説:“已經連續很多個星期對訓練中的比賽水準以及比賽中的表現感到不滿。”

根據推特上傳出的消息,最新出版的《踢球者》雜誌中透露,在目前的拜仁隊內,洛賓和利雲度夫斯基尤其對安察洛提感到不滿。其中,洛賓要求球隊有更高的強度。

睇到有人講隊短上季可能就係睇到少少野,知今年會出事,索性提早退休 食屎啦死肥仔

洛賓:給我往死裡打
玩拜可以砌隊fc德國啦
我都係用433做底
draxler werner sane
gorezkta ozil rudy
hector sule hummels kimchi
neuer

仲用多子都會用全德國人
其他就聯合國 不過德國人骨幹

Ozil 我係fifa覺得唔好用
kimchi擺返落CM位勁到癲
Draxler Werner係fifa都好撚好用
有次我一開季就買咗Reus返黎踢左翼

洛賓:給我往死裡打

雲加 雲鳩耳 老豆 依家連76都
賀芬咸
賀芬咸

主場輸波
岩岩睇a米打隊奥地利嘢個line up見到原來westermann係個隊嘢
仲要俾人換走埋
今年會唔會冇一隊入到歐霸32強

德甲球隊正垃圾

德甲球隊正垃圾

今鋪真係唔認廢都唔得
贏到拜仁但係輸比隊葡超野
用公海logic
葡超2:0賀芬咸2:0拜仁
仲要兩場都係賀芬咸主場

德甲球隊正垃圾

今鋪真係唔認廢都唔得
贏到拜仁但係輸比隊葡超野
用公海logic
葡超2:0賀芬咸2:0拜仁
仲要兩場都係賀芬咸主場

德甲今年歐戰積分
阿仙奴後備陣,但係有山神
屌你科隆咁樣反輸  
屌你科隆咁樣反輸  

2個世界波無得好講LA
屌你科隆咁樣反輸  

佢地好似由開季到而家一場都未贏過
仲要次次都係入一粒再反輸
屌你科隆咁樣反輸  

成隊波都好散漫
出面多左個拜post
呢度睇嚟可以做番真德甲post
隊短 軒帥 大佬 你地3個可以2個post2邊走
屌你科隆咁樣反輸  

成隊波都好散漫

我仲係未明點解佢地要賣走莫迪斯提
科隆應該好快搵教練開刀
一個月內應該會換新教練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞