[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
fifa18 拜又幾好用
用433flat好撚勁
聽日試埋343同352先

用4321唔差
不過唔識用Rudy

中場係我眼中都係要癲狗式迫搶
所以出邊個對我嚟講都一樣
不過rudy搶波好似幾好

4321個2岀james冋梅拿?
同埋德甲隊真係踢得太斯文,多蒙特身體質素輸晒比對面,好心就用下超技術啦
睇下摩納哥班黑人唔夠Werner跑即刻拉跳佢,阻咗兩三次萊比錫反擊,呢d先係聰明犯規,相比起多蒙特班後防慢慢斯斯文文俾人反擊

首先多子後防其實真係不嬲都廢 好想要個硬D既防中
不過真心覺得德甲隊太斯文 可能係德甲入面硬朗極都有個譜 但係英超西甲個D大部份時間都好硬朗 不過點先可以train到德甲隊硬朗D

呢啲真係睇球證尺度
所以成日話英超球風硬朗啲體力化啲
好難一下令到德甲成個聯賽都硬朗啲

不過德甲咁樣岀到去歐洲真係好輸蝕

未必
歐聯球證尺度唔同(英超球證吹番另計)

我又諗起xhaka個case
賀芬咸少帥拿高士文在採訪中表示,他對執教拜仁非常有興趣,這也引發了許多討論。對此拿高士文表示,他很尊重安察洛提,同時他對採訪造成的影響表示抱歉。

談到之前的採訪時,拿高士文表示:“我非常尊重安察洛提,他贏得的冠軍比我衣櫃裏的內褲還多。這(指之前的採訪)造成的影響比我預料的要大得多,對此我很抱歉。

“這當然不是我的求職申請,我給安察洛提發了一條短信道歉,我真的非常尊重他。那個採訪與現狀沒什麼關係,這只是我的觀點,和我對未來生活的規劃。我經常強調,執教豪門是我的夢想,這是一個開放的、誠實的回答。”

其實我覺得拿高士文教多幾年去拜會好d 攞多小小經驗
而家最合適接76既係鼻屎佬
同埋fifa18係咪轉左兩下斬波變出地波
未試 打開地波
賀芬咸少帥拿高士文在採訪中表示,他對執教拜仁非常有興趣,這也引發了許多討論。對此拿高士文表示,他很尊重安察洛提,同時他對採訪造成的影響表示抱歉。

談到之前的採訪時,拿高士文表示:“我非常尊重安察洛提,他贏得的冠軍比我衣櫃裏的內褲還多。這(指之前的採訪)造成的影響比我預料的要大得多,對此我很抱歉。

“這當然不是我的求職申請,我給安察洛提發了一條短信道歉,我真的非常尊重他。那個採訪與現狀沒什麼關係,這只是我的觀點,和我對未來生活的規劃。我經常強調,執教豪門是我的夢想,這是一個開放的、誠實的回答。”

agger

agger

不過拿高士文教左兩年已經有哂護級同歐戰經驗
用433flat好撚勁

用4321唔差
不過唔識用Rudy

James其實唔好用好易甩波
今集梅拿好似好用翻啲
上集又唔快又冇身位
未試 打開地波

我安天才式打法
未試 打開地波

我安天才式打法

我接近軒帥式打法 不過冇用高波
有時會哥狗式禁區猜波
用433flat好撚勁

用4321唔差
不過唔識用Rudy

今集梅拿好似好用翻啲
上集又唔快又冇身位

其實我唔太想出james
攻中位我永遠都比muller
不過好彩我唔用4321 所以冇用james呢個問題
btw 433attack都唔差
用433flat好撚勁

用4321唔差
不過唔識用Rudy

今集梅拿好似好用翻啲
上集又唔快又冇身位

一般黎講 我會咁排
----------紐亞----------
甘仔--保定--武士--艾拿巴
-------維度--查馬-------
----------梅拿----------
單丸------利雲------國王

同上季幾乎一樣 得一個位唔同左人
用433flat好撚勁

用4321唔差
不過唔識用Rudy

今集梅拿好似好用翻啲
上集又唔快又冇身位

一般黎講 我會咁排

我就用4321嘅
利雲
梅拿 占
維度 堤亞高 魯迪
阿拉巴 保定 武士 我基
紐亞

買多個後備前鋒,清走廢山搞掂
我就用4321嘅
利雲
梅拿 占
維度 堤亞高 魯迪
紐亞

我433flat/433att
flat就
刀疤 利雲 單丸
vidal rudy thiago
阿拉巴 保定 hummels kimchi
neuer

att就
刀疤 利雲 單丸
muller
vidal thiago
阿 保 曉 甘
我就用4321嘅
利雲
梅拿 占
維度 堤亞高 魯迪
紐亞

flat就
刀疤 利雲 單丸
neuer

att就
刀疤 利雲 單丸
muller
阿 保 曉 甘

我個人唔係咁想用盡兩老
因為我個人係唔滿氣唔出個d黎 一般都準備定兩套半陣容去踢
我就用4321嘅
利雲
梅拿 占
維度 堤亞高 魯迪
紐亞

隊短fifa17聖山勁到仆街喎
啲波殺哂有時覺得仲勁過維度
用433flat好撚勁

用4321唔差
不過唔識用Rudy

今集梅拿好似好用翻啲
上集又唔快又冇身位

一般黎講 我會咁排

Btw 17既話我都係用4231 但梅拿個位轉thiago同查馬轉聖山
Thiago比梅拿靈巧勁多 梅拿好難用
我就用4321嘅
利雲
梅拿 占
維度 堤亞高 魯迪
紐亞

flat就
刀疤 利雲 單丸
neuer

att就
刀疤 利雲 單丸
muller
阿 保 曉 甘

我個人唔係咁想用盡兩老

我一到50幾60分鐘就入coman costa爆
換埋梅拿瘋狂燒味
我就用4321嘅
利雲
梅拿 占
維度 堤亞高 魯迪
紐亞

flat就
刀疤 利雲 單丸
neuer

att就
刀疤 利雲 單丸
muller
阿 保 曉 甘

我個人唔係咁想用盡兩老

我一到50幾60分鐘就入coman costa爆
換埋梅拿瘋狂燒味

60分鐘多數我會轉陣 flat轉352
利雲 muller
alaba rudy thiago vidal kimchi
保 hummels sule
其實今年敗狗更衣室爆炸我覺得係因為冇左個人
紐亞再高都唔及隊短氣場高

其實隊短個氣場好奧妙 佢又唔係惡個種氣場 反而覺得佢係好人個種氣場
但係唔知點解就係好想聽佢話

其實隊短個氣場好奧妙 佢又唔係惡個種氣場 反而覺得佢係好人個種氣場
但係唔知點解就係好想聽佢話

身高一米七
氣場七米一
我就用4321嘅
利雲
梅拿 占
維度 堤亞高 魯迪
紐亞

隊短fifa17聖山勁到仆街喎
啲波殺哂有時覺得仲勁過維度

全能過小豬
又快又大隻cls
我同好多巴打一樣
用拜淨係會用4231
我同好多巴打一樣
用拜淨係會用4231

兩翼傳中係拜仁傳統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞