[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
賀記歐聯冇經驗咁作客利都踢得好過阿記 ..
仲要走左兩個重心 ..

多仔係咪真係咪臭燒 04青訓

奧燒?多子有傳過佢咩 而家好似傳緊烏克蘭妖人

據《每日鏡報》消息,多特蒙特看上了阿仙奴中場奧斯爾,“大黃蜂”希望用奧斯爾來填補奧士文-丹比利離開的空缺。

鏡報

仲妖人 27歲喇

高路比恩卡耶莫蘭高都28啦
後者講左咁多年都仲o係kiev
前者去sevilla s04都無正選
賀記歐聯冇經驗咁作客利都踢得好過阿記 ..
仲要走左兩個重心 ..

多仔係咪真係咪臭燒 04青訓

奧燒?多子有傳過佢咩 而家好似傳緊烏克蘭妖人

據《每日鏡報》消息,多特蒙特看上了阿仙奴中場奧斯爾,“大黃蜂”希望用奧斯爾來填補奧士文-丹比利離開的空缺。

鏡報

仲妖人 27歲喇

比唔起人工啦應該
最高人工個萊斯好似120k應該都唔多依家奥燒高人工
大家知唔知德甲now有無得播?我知佢係經fox播,但係咪場場都有?
有線好似淨係confirm播今季 岩岩完左三年約如果續約又要簽兩年

全部都有,不過一般電視播得兩、三場,用fox play就足本全部都有
傳拿索加去Leeds
大家知唔知德甲now有無得播?我知佢係經fox播,但係咪場場都有?
有線好似淨係confirm播今季 岩岩完左三年約如果續約又要簽兩年

全部都有,不過一般電視播得兩、三場,用fox play就足本全部都有

其實有冇得唔經now買fox

其實有冇得唔經now買fox

好似無,用佢app一開淨係有now logo

但fox play係咪淨係可以係電話app度睇?
真係好想知有線會播到幾時

ipad都得
Now好似fox係一定要追加
冇得就咁買
耶莫蘭高去多狗
耶莫蘭高去多狗

係 一個去04 一個去多
耶莫蘭高去多狗

係咪係烏克蘭踢翼位個個
耶莫蘭高去多狗

邊個去04
耶莫蘭高去多狗

上年已經係度
不過後備
今年轉陣有正選
meyer就慘
耶莫蘭高去多狗

邊個去04

高路比恩卡
耶莫蘭高去多狗

邊個去04

高路比恩卡

德甲雙雄簽人咁柒快手
耶莫蘭高去多狗

上年已經係度
不過後備
今年轉陣有正選
meyer就慘

meyer走啦 不過好似冇乜點聽到有球會想要佢
除左利 但最後都不了了之
耶莫蘭高去多狗

邊個去04

高路比恩卡

德甲雙雄簽人咁柒快手

04個個舊年已經係度啦 多子個個就今日先簽
btw個名點解又係咁難讀
耶莫蘭高去多狗

上年已經係度
不過後備
今年轉陣有正選
meyer就慘

熱狗
耶莫蘭高去多狗

邊個去04

高路比恩卡

德甲雙雄簽人咁柒快手

04個個舊年已經係度啦 多子個個就今日先簽
btw個名點解又係咁難讀

烏克蘭一向 全盛時期多仔大十字+帕帕度+auba+mk個堆都係咁
耶莫蘭高去多狗

上年已經係度
不過後備
今年轉陣有正選
meyer就慘

熱狗

想做第二個馬連?
利簽左keita 不過下年先正式有得踢

未拎波衫影相,唔信住

未拎波衫影相,唔信住

bbc 都出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞