[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
想問04搞乜 個老細想點?
兩三季前玩FM 04係最有錢幾隊黎

依家都有錢
買前熱刺妖人賓達納 psg兼熱刺名將屎痰普洱個d
想問04搞乜 個老細想點?
兩三季前玩FM 04係最有錢幾隊黎

老老實實一眾德撚都唔明佢地想點 我用香港計喇 無論fb定呢度都覺得04今年係on9

買埋d級數高唔過原本人腳既外援番黎之後踢走d舊人
Geis就算數啦
係土炮先覺得唔抵姐
實力都比唔上bentalab
有乜好怨
Geis就算數啦
係土炮先覺得唔抵姐
實力都比唔上bentalab
有乜好怨

geis係同stambouli重疊左
你睇番上季d上陣紀錄就知
今季直頭2個都無正選

bentaleb係搶左meyer個位。。
聖拉芬生日快樂 下季靠你carry

打救敗狗

打救敗狗

梅拿bb千奇唔好走呀
梅拿bb千奇唔好走呀

冇可能
走都死肥仔走
睇左篇講04嘅文
今季04真係搏一搏,驅逐功勳隊長確立少帥威信
四大天才正式解散
睇左篇講04嘅文
四大天才正式解散

最後應該係驅逐左功勳隊長 又建立唔到少帥威信 仲冇哂德人全心幫你踢呢隊波
睇fb group話路明尼加想推倒50+1制度

http://www.dw.com/en/bayern-munich-chief-calls-for-abolition-of-501-ownership-rule/a-40407634

拜狗高層有少少矛盾
漢尼斯推祟FC德國,但路明尼加想國際化
哥師個期漢尼斯入左冊搞到青訓青黃不接
睇左篇講04嘅文
四大天才正式解散

最後應該係驅逐左功勳隊長 又建立唔到少帥威信 仲冇哂德人全心幫你踢呢隊波

geis howedes goretzka meyer 今季後全走
睇左篇講04嘅文
四大天才正式解散

geis howedes goretzka meyer 今季後全走

後面個班Kehrer 下季,Avdijaj賤放
RB 2:0漢堡

keita嗰球好靚,華拿第2球真係好快
其實漢堡打得唔差,papa仲守得好好,係衰咗反攻嗰下組織唔到反擊

keita嗰球好靚,華拿第2球真係好快
其實漢堡打得唔差,papa仲守得好好,係衰咗反攻嗰下組織唔到反擊

只可以講rb把握到機會 漢堡把握唔到
漢堡今季的確進步左 希望今季可以排得再前d
漢堡而家目標其實係排前10
Werner第二球痴撚線架

新一代德國鋒霸

快撚到
BAYERN MUNICH
67. DAVID ALABA LB 86
65. JAVI MARTINEZ CB 86
61. FRANCK RIBÉRY LM 86
58. JAMES RODRIGUEZ CAM 86
47. THOMAS MÜLLER CF 86
39. ARTURO VIDAL CDM 87
33. JÉRÔME BOATENG CB 88

BORUSSIA DORTMUND
64. MARCO REUS LM 86
62. SOKRATIS CB 86

BAYER 04 LEVERKUSEN
92. BERND LENO GK 85

目前FIFA 18 頭40-100rating 德甲人

應該仲有6個過≥88
奧巴馬 武士 單丸 艾簡 利雲 紐亞

大家點睇

應該仲有6個過≥88

大家點睇

papa可以再高啲

應該仲有6個過≥88

大家點睇

papa可以再高啲

leno都85..

新一代德國鋒霸

finally真正有個老師接班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞