[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

三百萬簽個廢keeper返嚟

上半場ok 架

上半場啲手鎚鳩鳩地

上半場ok 架

上半場啲手鎚鳩鳩地

利雲入個第二球有啲過分

上半場ok 架

上半場啲手鎚鳩鳩地

兩米高淨係識飛撲打手鎚仲要唔係打中哂

我都想係搵個人孭鑊姐
屌件黑柴sane淨間俾人話racist
加柏比臭格絕和
加柏比臭格絕和

係咪太早收油出咗事
加柏比臭格絕和

係咪太早收油出咗事

有可能 不過我睇數據臭格屌打加柏

上半場ok 架

上半場啲手鎚鳩鳩地

兩米高淨係識飛撲打手鎚仲要唔係打中哂

我都想係搵個人孭鑊姐
屌件黑柴sane淨間俾人話racist

schaaf巴打你係香港屌佢應該冇人會屌你racist
tube8 一箭定江山
包文做野未
tube8 一箭定江山

助攻個個好似係aogo 藍色04fan 巴有咩感受
比起着急補上丹比利離開的空缺,多特球迷更應該關注的是金童葛斯的歸來。昨天,多特2-0戰勝哈化柏林,這也是他戰勝疾病歸來的第二次亮相。比賽中他的三項數據問鼎全隊,《圖片報》也給他打出了2分(滿分1分)的高分。

1、跑動距離達到8.4公里,為全隊最長,並且他在第63分鐘被香川真司換下。

2、本場比賽完成了57次衝刺跑,為全隊最多。

3、有75次觸球,同樣為全隊最多。

賽後《圖片報》給他打出了高達2分的賽後評分,並將他評為了本場比賽的最佳球員。葛斯目前雖然狀態恢復了神勇,但他的身體情況還不足以支撐他打滿90分鐘的比賽。

賽後,葛斯接受《天空體育》採訪時談到:“這對我來説感覺非常棒,現在最重要的是我的狀態能夠恢復到100%。這場比賽又幫助我向前走了一大步。”不過主教練博斯仍然需要耐心等待這位金童的完全重生,葛斯表示:“我感覺自己9月份應該就能夠打滿全場了。”

古沙
包文做野未

吹到好行話要簽大隻前鋒
比起着急補上丹比利離開的空缺,多特球迷更應該關注的是金童葛斯的歸來。昨天,多特2-0戰勝哈化柏林,這也是他戰勝疾病歸來的第二次亮相。比賽中他的三項數據問鼎全隊,《圖片報》也給他打出了2分(滿分1分)的高分。

1、跑動距離達到8.4公里,為全隊最長,並且他在第63分鐘被香川真司換下。

賽後《圖片報》給他打出了高達2分的賽後評分,並將他評為了本場比賽的最佳球員。葛斯目前雖然狀態恢復了神勇,但他的身體情況還不足以支撐他打滿90分鐘的比賽。

賽後,葛斯接受《天空體育》採訪時談到:“這對我來説感覺非常棒,現在最重要的是我的狀態能夠恢復到100%。這場比賽又幫助我向前走了一大步。”不過主教練博斯仍然需要耐心等待這位金童的完全重生,葛斯表示:“我感覺自己9月份應該就能夠打滿全場了。”

古沙

希望打得翻起
嚟拜仁真係一個錯誤

古沙

希望打得翻起
嚟拜仁真係一個錯誤

佢係敗最初係好勁,13-14都keep住幾勁,14-15頭個陣入波好多,係重傷之後比堤亞高搶左個位,之後一直肥
聽講拜仁想賣山狗買拉芬拿(堤亞高細佬)
聽講拜仁想賣山狗買拉芬拿(堤亞高細佬)

留聖山啦仲有潛力未見底真心
leipzig
leipzig

反cup左了
雲拿啲窄角射門真係勁 唔係-6
上年到而家都入左幾球
雲拿啲窄角射門真係勁 唔係-6
上年到而家都入左幾球

德國隊正選前鋒個位佢應該走唔甩
漢諾威1-0 04
賀記歐聯冇經驗咁作客利都踢得好過阿記 ..
仲要走左兩個重心 ..
仲要走左兩個重心 ..

多仔係咪真係咪臭燒 04青訓
仲要走左兩個重心 ..

奧燒?多子有傳過佢咩 而家好似傳緊烏克蘭妖人
仲要走左兩個重心 ..

奧燒?多子有傳過佢咩 而家好似傳緊烏克蘭妖人

據《每日鏡報》消息,多特蒙特看上了阿仙奴中場奧斯爾,“大黃蜂”希望用奧斯爾來填補奧士文-丹比利離開的空缺。

鏡報

仲妖人 27歲喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞