[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
打901頂到完場

不過901又真係頂到

delay 當我冇講過

插水狗華拿又頂得幾靚

如無意外佢應該世界盃正選

華拿嗰下彈跳力真係幾強

有頭有腳
打901頂到完場

不過901又真係頂到

delay 當我冇講過

插水狗華拿又頂得幾靚

華拿嗰下彈跳力真係幾強

頂走古沙
同埋Rudiger踢咁耐一隊都仲係咁騰雞

唔同人唔同性格掛
打901頂到完場

不過901又真係頂到

delay 當我冇講過

插水狗華拿又頂得幾靚

華拿嗰下彈跳力真係幾強

頂走古沙

而家個態咁 你都唔敢選佢啦
不過比起前排真係進步左既gotze
打901頂到完場

不過901又真係頂到

delay 當我冇講過

插水狗華拿又頂得幾靚

華拿嗰下彈跳力真係幾強

頂走古沙

而家個態咁 你都唔敢選佢啦
不過比起前排真係進步左既gotze

gotze要轉型,唔可以再踢咁前,墜後少少踢先得
哥列斯卡
哥列斯卡

突然覺得佢去其他隊 就算拜仁都好(雖然我覺得拜仁中場佢要爭都難難地)都好過留係04
哥列斯卡

突然覺得佢去其他隊 就算拜仁都好(雖然我覺得拜仁中場佢要爭都難難地)都好過留係04

我唔想佢嚟拜,我擔心佢個作用同梅拿似,安76都係會唔識用
不過04呢隊波個管理實在太on9,如果佢走我會好明白
哥列斯卡

我覺得梅拿偏向前鋒(輔鋒)個邊多 哥列斯卡似中場(b2b中場?)多 我覺得作用唔同
軒帥你有呢個錯覺可能係兩個最後都識入波(當然梅拿入得多D 因為佢係輔鋒) 但係中間過程好似差好遠
哥列斯卡

我覺得梅拿偏向前鋒(輔鋒)個邊多 哥列斯卡似中場(b2b中場?)多 我覺得作用唔同
軒帥你有呢個錯覺可能係兩個最後都識入波(當然梅拿入得多D 因為佢係輔鋒) 但係中間過程好似差好遠

哥列斯卡有少少似以前波歷克,但點解我會話佢個作用同梅拿似
第1我覺得佢攻強守弱,第2宜家拜仁已經有Vidal同tolisso兩個B2B,墮後中場又有thiago同rudy,佢要喺安76底下有得踢,難免會將佢推前當攻中咁用
除非安76轉陣(因為2R下年都完約),否則哥列斯卡難免愈踢愈同梅拿個作用重疊
哥列斯卡

哥列斯卡有少少似以前初投拜仁嘅波歷克,但點解我會話佢個作用同梅拿似
第1我覺得佢攻強守弱,第2宜家拜仁已經有Vidal同tolisso兩個B2B,墮後中場又有thiago同rudy,佢要喺安76底下有得踢,難免會將佢推前當攻中咁用
除非安76轉陣(因為2R下年都完約),否則哥列斯卡難免愈踢愈同梅拿個作用重疊
哥列斯卡

哥列斯卡有少少似以前初投拜仁嘅波歷克,但點解我會話佢個作用同梅拿似

攻中我又怕佢同James撞位 我覺得下年拜仁應該會買斷佢
所以我一開始講 就係怕哥列斯卡去到拜仁爭唔到中場個位 佢又唔係大粒到可以好似梅拿咁場場有得出 分分鐘出場機會仲小過rudy 除非拜仁真係想玩FC德國嚟接Vidal班 咁佢可能有機既
達史打手鎚又打唔正
屌你d高空波同紐亞爭9皮
肥鳩插水式頭槌
達史打手鎚又打唔正

成隊德國最似炸彈個個就係達史
達史打手鎚又打唔正

當魯迪加同堅達都可以比路維教到變返正常球員
偏偏達史咁多年都無進步過
肥鳩插水式頭槌

我而家先知原來佢而家仲有後備
達史打手鎚又打唔正

達史好似打加柏個陣最好 去到疤之後退步左好多
肥鳩插水式頭槌

佢有得踢,咁辛度華拿可以專心打德甲算
達史打手鎚又打唔正

達史反應快同封位好,所以佢踢加柏嗰陣好多表演機會,放大咗佢嘅優點
但佢腳下功夫差同企位差,活動範圍又細,去到疤之後明顯突顯咗d缺點出嚟
肥鳩插水式頭槌

睇鼻屎佬覺得2個正前夠唔夠 唔夠既話第3人應該係佢
btw我成日分錯華拿雲拿
達史打手鎚又打唔正

達史反應快同封位好,所以佢踢加柏嗰陣好多表演機會,放大咗佢嘅優點
但佢腳下功夫差同企位差,活動範圍又細,去到疤之後明顯突顯咗d缺點出嚟

其實而家德國有邊個副選龍有穩既feel
達史唔打手鎚雖然係OK 但係硬係覺得佢有一日會爆炸
Leno就算啦
梅拿>>>>>>>沾屎
肥鳩插水式頭槌

睇鼻屎佬覺得2個正前夠唔夠 唔夠既話第3人應該係佢
btw我成日分錯華拿雲拿

Plan A雲拿,Plan B鳩鳩,Plan C史甸度/梅拿
我估大約係咁
梅拿>>>>>>>沾屎

我就覺得差唔多姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞