[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
熱狗d勇武波真係唔講得笑
萊比錫1:0

等睇一陣高攻既摩納哥反cup

1:1
熱狗d勇武波真係唔講得笑

功夫足球萬歲!

話左
奧巴
泥清連利記都燈到反cup
RB同我入多摩納哥2粒
多子同我反cup功夫足球熱狗
泥清連利記都燈到反cup

因為利真係勁 係條後防真係豆腐姐
RB同我入多摩納哥2粒
多子同我反cup功夫足球熱狗

Rb俾人追和咗姐 一球都夠
Sahin顏射Toprak
Sahin顏射Toprak

team kill
屌你老母熱狗又黑哨又功夫足球
熱狗玩撚哂啦仆你個臭街
屌差啲
屌你老母熱狗又黑哨又功夫足球
熱狗玩撚哂啦仆你個臭街

卡尼第一球點計都係拉低Papa,球證
pulisic入嗰球auba衰多腳
跟住auba球詐糊又係旁證出錯
紅鳩佢個中堅就啱啦
同埋德甲隊真係踢得太斯文,多蒙特身體質素輸晒比對面,好心就用下超技術啦
睇下摩納哥班黑人唔夠Werner跑即刻拉跳佢,阻咗兩三次萊比錫反擊,呢d先係聰明犯規,相比起多蒙特班後防慢慢斯斯文文俾人反擊
同埋德甲隊真係踢得太斯文,多蒙特身體質素輸晒比對面,好心就用下超技術啦
睇下摩納哥班黑人唔夠Werner跑即刻拉跳佢,阻咗兩三次萊比錫反擊,呢d先係聰明犯規,相比起多蒙特班後防慢慢斯斯文文俾人反擊

首先多子後防其實真係不嬲都廢 好想要個硬D既防中
不過真心覺得德甲隊太斯文 可能係德甲入面硬朗極都有個譜 但係英超西甲個D大部份時間都好硬朗 不過點先可以train到德甲隊硬朗D

不過真心覺得德甲隊太斯文 可能係德甲入面硬朗極都有個譜 但係英超西甲個D大部份時間都好硬朗 不過點先可以train到德甲隊硬朗D

呢啲真係睇球證尺度
所以成日話英超球風硬朗啲體力化啲
好難一下令到德甲成個聯賽都硬朗啲

呢啲真係睇球證尺度

不過德甲咁樣岀到去歐洲真係好輸蝕
fifa18 拜又幾好用
用433flat好撚勁
聽日試埋343同352先
用433flat好撚勁

demo不能作準
用433flat好撚勁

用4321唔差
不過唔識用Rudy
同埋fifa18係咪轉左兩下斬波變出地波
賀芬咸少帥拿高士文在採訪中表示,他對執教拜仁非常有興趣,這也引發了許多討論。對此拿高士文表示,他很尊重安察洛提,同時他對採訪造成的影響表示抱歉。

談到之前的採訪時,拿高士文表示:“我非常尊重安察洛提,他贏得的冠軍比我衣櫃裏的內褲還多。這(指之前的採訪)造成的影響比我預料的要大得多,對此我很抱歉。

“這當然不是我的求職申請,我給安察洛提發了一條短信道歉,我真的非常尊重他。那個採訪與現狀沒什麼關係,這只是我的觀點,和我對未來生活的規劃。我經常強調,執教豪門是我的夢想,這是一個開放的、誠實的回答。”

呢啲真係睇球證尺度

不過德甲咁樣岀到去歐洲真係好輸蝕

未必
歐聯球證尺度唔同(英超球證吹番另計)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞