[開季+轉會窗最後直路]德甲燈神討論區 拾貳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有冇人懷念daddy

哥狗或者比唔上Heynckes
打大賽冇咁有統治力
不過都係好top

而家連打聯賽都冇霸氣
哥狗嗰時真心睇都唔洗睇食住你咁
而家
其實我真係覺得意大利係剋德國
講足波先 球會呢就76剋拜 音樂比利對多子就係個伏
德國就每次打意大利都輸8成先
戰爭就唔使講啦 拖左德國2次

東尼呢

東尼呢

其實東尼第二季已經廢左好多
有冇人懷念daddy

哥狗或者比唔上Heynckes
打大賽冇咁有統治力
不過都係好top

而家連打聯賽都冇霸氣
哥狗嗰時真心睇都唔洗睇食住你咁
而家

heynckes都連續2年輸比多仔啦 仲要三亞王
係臨收山先吐氣揚眉
如果Uth唔傷打足一季正選可以入幾多球

唔傷都成日坐冷板
死敗狗有冇後悔趕走哥師

真係不得不迷哥
死敗狗有冇後悔趕走哥師

真係不得不迷哥

係哥帥離開拜狗 唔係拜狗趕走佢牙
死敗狗有冇後悔趕走哥師

真係不得不迷哥

係哥帥離開拜狗 唔係拜狗趕走佢牙

今晚哈化對不來梅
敗迷手足覺得如果敗狗怒炒76搵敢帥返來好唔好
敢帥又識帶新人,隊內都有唔少熟人 而且短期帶應該唔會搞亂更衣室?
敢帥又識帶新人,隊內都有唔少熟人 而且短期帶應該唔會搞亂更衣室?

咁不如搵個後生D既 杜曹又好 拿高士文又好 甚至法夫利都好過要番敢帥
今晚哈化對不來梅

以我隔日燈既能力
今日應該allin哈化

咁不如搵個後生D既 杜曹又好 拿高士文又好 甚至法夫利都好過要番敢帥

拿高士文走都唔會依家走
我呢到講緊可能冬窗/季中炒帥,臨時換邊個好
下季我個人比較prefer 路維多過拿帥,拿帥始終比較後生經驗少

路維成日比我地百屌但不得不說佢有齊全部德國人嘅說明書,球會再頹係德國隊都係好勁,比如梅拿奧燒同古沙
同埋漢尼斯想fc德國嘅話應該搵路維就最fit

拿高士文走都唔會依家走
下季我個人比較prefer 路維多過拿帥,拿帥始終比較後生經驗少

路維成日比我地百屌但不得不說佢有齊全部德國人嘅說明書,球會再頹係德國隊都係好勁,比如梅拿奧燒同古沙

路維既話我好似哥帥個陣已經想拜仁換佢
不過路維教拜最快都要18wc之後

季中炒帥其實真係幾難諗邊個可以臨時頂拜仁 你地應該又唔會升2隊教練做1隊教練 季中可能真係得TT比較岩用 敢帥我真係覺得佢得用後生仔個到後 但係比佢做臨時教練我覺得佢未必肯 佢又退休mode

拿高士文走都唔會依家走

路維既話我好似哥帥個陣已經想拜仁換佢
不過路維教拜最快都要18wc之後

季中炒帥其實真係幾難諗邊個可以臨時頂拜仁 你地應該又唔會升2隊教練做1隊教練 季中可能真係得TT比較岩用 敢帥我真係覺得佢得用後生仔個到後 但係比佢做臨時教練我覺得佢未必肯 佢又退休mode

退休mode 咪啱,救下火
本輪比賽,萊比錫客場2-0戰勝漢堡,比賽第75分鐘華拿長途奔襲甩開兩名防守球員後破門,這一球相當驚豔,給大家留下深刻印象。而華拿這一球的速度也達到了驚人的33.6km/h。

根據《圖片報》給出的數據,華拿此次長途奔襲的時速還不是他的最快數據,他的賽季最快紀錄更是達到了35.02km/h。萊比錫主帥哈森許特爾談到了自己的愛將與丹比利的區別:“也許丹比利更快,但華拿在門前的終結能力更強大。”

而上賽季華拿的速度就已經達到過34.94km/h,位列上賽季德甲第三,高文和比拿拉比的速度達到了35.0km/h和35.27km/h。
本輪比賽,萊比錫客場2-0戰勝漢堡,比賽第75分鐘華拿長途奔襲甩開兩名防守球員後破門,這一球相當驚豔,給大家留下深刻印象。而華拿這一球的速度也達到了驚人的33.6km/h。

根據《圖片報》給出的數據,華拿此次長途奔襲的時速還不是他的最快數據,他的賽季最快紀錄更是達到了35.02km/h。萊比錫主帥哈森許特爾談到了自己的愛將與丹比利的區別:“也許丹比利更快,但華拿在門前的終結能力更強大。”

而上賽季華拿的速度就已經達到過34.94km/h,位列上賽季德甲第三,高文和比拿拉比的速度達到了35.0km/h和35.27km/h。

有speed
今晚哈化對不來梅

以我隔日燈既能力
今日應該allin哈化

新前鋒擺後備 希望有得出
女球證
女球證

好似係韋比條女黎
嘩pavlenka

Whoscored.com 統計,敗狗全場43次鳩斬

9次成功

安天才
嘩pavlenka

Delaney中線個球鳩吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞