FF7 REBIRTH 銷量慘淡!PS5獨佔真是關鍵原因?

519 回覆
33 Like 47 Dislike
原來打破命運之牆係笑話 我諗se都可以準備執
Zack 呢d一街都係既熱血男主係ff7既價值就係死
有班淨係打過cc就要將zack谷入主線就真係笑話黎
白卡金毛,玩到結尾更加嚴重

tifa同黑鬼又由得佢先好笑
最煩係2集都搵Zack嚟故弄玄虛
Zack "本來先係FF7既主角"
冇佢就冇Cloud
呢樣野響本傳已經明示過, 唔關CC事

咁舉足輕重既角色都可以俾人話無關痛癢
唔怪得咁多人話RM個故事唔得
zack係remake ff7既新劇情係完全畫蛇添足
本身從來無人講過zack本身係ff7既主角
只係cloud誤會左自己係zack,zack死左就無佢既事
以zack所謂1st soldier 既機場卒仔實力
錫菲未變身都已經比人斬開九碌

玩得好撚辛苦
其唔返生唔緊要 但唔好搞咁多野 又命運又菲拉 過多幾年就30周年 唔好搞爛個招牌啦
將最好既zack留係cc算啦
愈搞愈鍋
會唔會出小遊戲大合集
入去剩係玩小遊戲
搞完一大輪最後都輸比命運 我諗冇人會再相信se
真係要打破命運既話
不如睇錫菲成功左之後會發生乜事好過
PS5已經係2020年出

四年硬件性能不變,早就換咗做4090
錫菲都分左2個 ORE同WATASHI
Console出到4090 pc可能已經8090
啲戇鳩小遊戲係做咩鳩
我講基地嗰個說書人
佢係照顧啲死忠
將所有外傳同埋FF7相關嘅遊戲同電影
一嘢塞哂落隻game 到
我見都唔少死忠話咁先正
如果只計正常難度, 唔深入打高分

我覺得全部都好玩

但如果要列入白金, 3D鬥士若然冇pause大法應該勸退好多人
其他都係時間問題

希望下集可以cut咁一半或者直接取後搵生命點/召喚獸點同塔
sit up我覺得要保留, 就好似人中打街機麻雀棒球嗰堆咁有挑戰性
(但可以唔列入白金範圍)
VR其實當練習場幾過癮..今集最正係有得控zack同sephiroth
終於明點解Sephiroth係1st了
又係呢d原作廚論調, 佢擺重得戲份就係代表Zack個人物做得好受歡迎先咁
係得你先覺得無關痛癢
btw Zack見返Cloud一齊戰鬥果到不知幾正
再升都係5k 高Hz Ray reconstruction 咁。
反而其他硬件未配合倒。
zack做主角只會係一個好撚普通既皇道故仔
我想玩 但係無機
等緊pro版
FF7re係theme park,唔係sand box
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞