日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
真,但成功全防到既話會好有成就感
佢個隨機性冇咁多,bug少啲,個系統又冇咁複雜既話,其實會係一套好撚勁既NTR遊戲
不過好想吐糟既係,要行True End,根本就要變成恐怖情人,每30分鐘打次電話問條女係邊,然後瘋狂咁跟蹤條女

作者有講明會出第2集,希望會改善下啲問題
又唔洗
日頭開工改版可以狗衝王房
每日收工約好開OT除靈
基本上無機可乘
咪其實都係收工後要24小時跟住條女
當俾條女自己一個果陣,黃毛就出現
話就話有威脅成份,但諗到如果現實條女係咁,我一唔係身邊就會俾黃毛搞,點搞
我儲cg事件果陣係
日日開工就做保安睇cam
見紅燈就開cam睇隨機咸片
收工就一樣跟實條女,
然後又係睇隨機咸片

結果搞左好多日,上午事件都係缺勁多
高愛情高屈服
作者都話自己儲唔齊啲CG,因為啲隨機性太多
低階事件太多
未睇晒已經去左中階段
每晚訓教有報夢報告先係最興奮
戦甲機出DLC
好似唔錯,想等steam版
水俾你任抽,調教完個處留返俾我就得
自從小悪魔シェリー2之後
隔咁耐終於出番game
https://www.dlsite.com/maniax/work/=/product_id/RJ01249081.html
https://ci-en.dlsite.com/creator/2458/article/1234662

閃紅,戰令姬新作demo
開放一個月
https://www.dlsite.com/maniax/work/=/product_id/RJ01244412.html#version_up

NTR LESSON 呢隻有冇人玩過, 點樣樣
另外 KARRYN'S PRISON DLC出左 STEAM同步
玩咗
J 咗一次
一般般,唔突出,而且系統同動圖都比較求其
最好有多餘錢先考慮
9月底大把好野,skip先
Dlc有啲咩新野玩
大奶模式

爆機後新模式, 新指令, 新飾品, 全程全裸模式(任意難度都可以玩)

BTW我未玩 等佢修幾日BUG先
就黎去到 Lin 大過頭
已經開賣
聽日收工先有得玩
買咗玩咗...
不過我覺得好麻麻, 我玩佢前幾作都一樣係覺得好麻麻, 明明圖同畫面都唔係差, 可能對唔啱胃口
反而「旅稼ぎのリーラ」啱胃口好多
前作玩一陣就放置左
好悶根本冇記憶點
你講果隻唔錯喎
睇評價仲有遊戲性
係唔知事件多唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞