日本同人H Game討論區(5)

307 回覆
1 Like 2 Dislike
唔敢話l4d咸濕版完全唔暈
最暈係喺據點搵路
同埋原版最後果關研究所搵卡片
要不停喺同一堆房兜就暈,
平時玩都ok
直葉配角位得閒出場比個fd屌下咪好好地
上次update冇啦啦又想出手搶阿哥
唔知做乜鳩
俾d肉桐狗食好啦,ntr多兩錢重仲正
成功唔夠一個月破三萬
岩岩先睇到ntrholic跳票跳到2024年內

個report就寫到好正既,又用動畫rework本來既l2d
又rework minigame(有個預覽揸左右屎忽gif好正)
又加新配角3個咁多

吹咁大可能2024都未整完
走左去整新game了
我個金髮童顏巨乳女神官呢
咩game
聽講6月demo
BBQ隻fps,仲整緊

4.22 Progress Report/進步報告

Current Progress:
1.Finish the exploring event of Saturday before FOG.
2.Add the CG of Lisbeth and Inoda's POV in CG room.
3.50% of the ENG translating finished.
4.Add CG of Kirito's POV in Asuna's event and body status CG in menu.

目前的進步報告:
1.完成周六白天的自由探索內容。
2.回想中追加莉茲和豬田視角的CG。
3.事件翻譯進度50%。
4.追加亞絲娜事件中桐人視角的CG以及菜单页面的身体状态CG。

I will release the update before April 30th, and CG room will include contents in this update.
更新時間在月底之前,這次會順便同時做完回想房間的內容。

alice玩催眠,冇D NTR味
一個月update半日劇情
上次好似到星期四完,所以大約係一日半到兩日左右
契約紋作者話steam版5月11

今次可以整兩個種付大叔配力量修女玩下
(上次用紅毛同藍毛

上面
RIP
帽事既, 無人督灰既話
UROOM監修
結果呢隻仲早過催眠學園
呢隻應該就小品黎, 不過都係必玩
樓上咁睇唔開
#266已經唔見左
RIP
裸體+Tshirt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞