日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
https://ci-en.dlsite.com/creator/2068/article/1220536

無聊喺度掃返之前冇睇到既唔同人寫既cien

karryn's prison下個超大波dlc除左超大波mode之外,仲有其他新既超難綁定mode喎
有某會員最愛既幾乎全程全裸mode
個波會唔會太大
用返中波 細波囉
又冇STEAM版
而家先開始一次性交易
係咪冇pkm咁多隱藏數值倒如努力值
過主線既話係咪谷lv就秒過
應該無
打訓練員就扣大俾對面最勁嗰隻
《迷宮街的格蕾絲》
‼ 官方中文版已在BOKI平台上架 ‼

聽聞文本寫得好好
睇落去,似係開頭特別爛,後面冇問題
原因存疑
買左但down唔到
50kb/s down成gb幾 然後係咁斷
官方discord都有人屌
我fb問左代理有冇steam版佢話整緊全年齡版+patch未有

咁我再等下先

然後我又走去玩孕姬steam版未玩完既劇情,真係正玩到可以摸下面同口交
RiNaTest
聽講依隻係台灣人整既類似ntrrpg既作品,睇台仔講好唔錯,8號上左dlsite得中文版,有冇人已經玩左?
迷宮街
RPG部分少悶
但文本慢慢墜落巧正牙
唔記得點整,過半之後打輸定係點,可以去中間點個camp度同個冒險者訓一晚訓完佢會留底一堆裝喺個箱度,易打好多
文本真係好多
每個事件都好長
過兩日玩下
呢隻野我首發果陣玩左30幾個鐘翻版

後面買返正版又玩左十幾個鐘冇打完

等steam官中我再由頭打多次最難
唔同npc有唔同主題真係唔錯,我自己最愛黃毛勇者不過處女比左弟子

同埋每個階段既飯堂同浴室主任務睇完之後再做自由任務,睇完個變化真係j出血
點解咁多ntr game都係女主做主角?想玩d係男主/黃毛視角攻略/睇班女墮落
ホントノキモチぷらす

買左一路未玩
舊作+cg+事件重制版黎
BF 同好會可以邊到down ? 完全搵唔到中文版
夏のサカり 整左就五年都未整完
google第一個結果就eyny,下載唔到咩
係歐美系黎講好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞