日本同人H Game討論區(5)

488 回覆
3 Like 2 Dislike
岩岩發現平時將rpgmvp轉番做圖個網收佐皮
咁多位大佬有冇咩好方法
藍毛無波
d戰鬥動作好型
敗北又夠晒凌辱
我 J 大波粉毛
一人j一個打和啦

btw新呢個揸光劍夠晒中二病
偽娘大棒棒
見到你話有J嚇左一嚇
我又去望多次,話就話係TS
但係好似變身前已經有波,
姐係可能故事係得到魔法少女力量果陣已經TS左?

變性成美少女,先給兄弟爽爽
DLsite 啱啱email 問卷 問你點畀錢
填完抽100點
抽?!
得果100仲要抽
限人信用卡仲想點先
咪就係問你跪唔跪好囉
好多人話一定要用V/M就冇得佢唔跪
所以我講咗我特登開張JCB
RPG-Maker-MV-Decrypter
已經搞唔清有幾多件衫同埋點拎
打秘封中陷阱上左好多件除唔到既裝, 連怪都打唔贏
輸左一兩鋪望一望條DEBUFF BAR應該有廿種
望左一陣都係LOAD返舊SAVE唔中陷阱算了

高發情D COMMAND變晒自慰 好過之前版本直接冇得郁廿幾ROUND輸硬
3合1版 D 4級技能幾勁下,雖然MP/SP用量加大左好多

岩岩走去打藥廠BOSS 條MP比佢扣到解除變身都未打得死佢
https://store.steampowered.com/app/2582660/And_the_Hero_Was_Never_Seen_Again/
趁放假兩日左右玩完
本身淨係想買黎J
估唔到劇情幾有趣,起碼依家好多主流遊戲寫得冇佢好先
而且全程配音,關鍵劇情基本上都有CG誠意十足
唯一比較差應該算係比RPG MAKER拖累
UI唔太好,RPG同迷宮部分冇咩好玩
不過整體都係出乎意料嘅佳作
就算完全唔想玩H嘅部分都可以一戰
呢隻dlsite首發果陣災難級。。(首發左
超多bugs,然後過兩星期出左個大更新,用唔返舊save,之後都仲一路修bug修左幾個月

我自己就大更之後先敢開,簡左最高難度,數值設計太差,完全冇得打,跟住d h event種類又唔算多,仲要比三條女分
岩岩買返月之水計計劃果隻夢魔與少女

玩最高難度農撚到練左幾個字都唔撚夠第一個地圖兩隻特殊怪同埋BOSS打
升多1level就夠打
伊芙物語2 如何呢?
帶我去地下城幾好j
雖然我唔岩玩牌
同意幾好J
我都唔啱玩牌所以去左睇攻略
唔睇攻略我根本過唔到
玩佐陣放棄直接DL SAVE
我估最後都要6月或者7月
啱啱玩緊佢新個個體驗版
無論係文本定係差分細緻度都極高
真係等咁耐都值
個文本配埋隻game嘅效果個背德感加成好大忍唔住課金比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞