日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
summer memories 想玩, 已經醒水知道要裝補丁,加轉左隻game 個語言係簡中

但係入到game 直頭skip 左d 畫面,點搞?
你係咪裝完patch先再轉語言
佢會再覆蓋多次
要轉完語言再裝patch
請問係要成個steam 個系統語言都轉,定係steam 裹面隻game 嘅語言轉?

另外,我係就咁本體加官網補丁,我見有d 人又話要買埋DLC(即summer memories+) , 之後再裝補丁

有d 人就話唔買DLC 好過,想問問意見thx
dlc好平姐,買埋啦
都加幾多內容,同埋大大張hcg痴埋塊面度

kagura好多都淨係set game就得

不過有d 漢化hgame係真係要成個window系統語言轉埋做簡中先玩到
ok 咁我買埋dlc

所以轉語言係要先轉哂成個windows 系統語言,再裝補丁?

唔該哂
你試左就咁轉隻game語言簡中,steam 下載完再裝簡中patch
再開game睇睇

記憶中我玩wintermemories一開始都係咁,試左幾次先睇到h
收到唔該哂,另外想問下,最近玩左夏色四葉草(覺得極高質),仲有咩game 係好高評價?

但係mango party 出另外有個叫做xx 公主系列唔太啱玩,冇乜遊戲性,一黎2-3分鍾就直接開波

請問有冇咩可以推介一下
黎緊會玩summer and winter memories
之前玩過hero's journey,超能x天使
就冇了

p.s 最好有得在steam download
我中意玩控女主角rpg既

妹生活
ambrosia
celesphonia
praygame
諾艾爾會努力的!
都係steam神樂代理

battlefuck類唯一神作:karryn's prison
神到個作者出完幾年仲係食緊呢隻老本
黑白妹1 2
karryn's prison好多人推
但條女真係完全唔中我口味
作者整左個細波dlc

而家整緊個超大波dlc
仲有陰毛dlc
Acting lesson
Being a dik
Leap of faith
Projekt passion
要買啦dlc 多好多劇情
印象中唔使轉windows 如果裝完patch英文就試下搵番中文patch黎裝
頂 細波dlc係指由k cup變h cup
我都明 主要覺得畫到太大 但比左次機會玩左陣就由
玩咗陣 可以理解呢優game紅到嘅原因 但始終覺得女主美中不足對大波秘書人設冇乜興趣
BBQ更新神官故事設定,唔係真妹不止唔滿足佢仲會自己魅魔化去送人頭,玩得BBQ都係想睇女主點墮落依家設定到咁睇落幾無引咁
依家劇情變到似cheating多過NTR咁,要玩純愛線就仲衰,條女主動俾帽你戴
始終清純系女主要墮落郁係要天降個新設定比佢
有d就用詛咒,淫紋
今隻就第2人格

btw rpgmaker系ntr控女主就100%cheating
控男主就係養女兒,一有段時間唔睇實佢,佢就一定出去送頭
DLsite又維護,今次仲維護到未知時間

前兩日朝早返工想搵個asmr聽下已經撞到一次維護
返工聽
通勤時間

另外大新聞
『夏色のコワレモノAfter』発売日決まりましたー!8月23日発売です! さらに濃く、深く、苦しく、中出し描写多めの取り返しのつかない寝取られを。 前作以上のCG数とアニメーションシーン数でお届けします!詳細は返信欄をご確認下さい。
仲衰,好似咸濕伯父係巴士地鐵睇av咁全程公眾地方係度扯
我想聽蔚藍檔案miyako最新果段demo咋喎
聽講好咸濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞