日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
更新完好返d,睇後面好似好複雜咁分3條線
咁再等下先
反正都係重玩,唔急
https://store.steampowered.com/app/1685960/_/
琴晚見到隻野DL黎玩下
但見到人講21年到而家都出唔到
其實係唔係呃人課金
隻game到E+都唔知玩咩
根本淨係播放器
見佢整到ONLINE GAME咁
demo似玩到HS2
不過大量異種姦
又話做單機戰鬥
毛都見唔到一條
繼續個個月呃贊助整播放器

隻野demo 3d要求硬體好高,內容又少
D人話CAP唔到水就會出
BTW
J佐呢條女
但DEMO冇呢件衫
睇黎佢將D野收收埋埋 要比錢先解鎖
HGAME都要玩到咁
同星際公民差唔多都係milking player既錢
睇人講洛夫克拉夫特行動:墮落玩偶時候
有人推Virt a Mate
有冇爸打玩過
推唔推?
星際公民起碼叫睇得出係龜爬咁有野多
雖然都係主賣JPG又一大堆bug
佢啲衫其實全部係之前pateron 啲特典嚟

解鎖內容方面佢最大問題唔係要俾錢先解鎖到 因為無課金功能, 起碼仲未有, 最大問題係佢要「刷」啲女角既parameter 或者其他player 先拎到game currency 去解鎖新體位, which is 超級麻煩on9, 已經俾無限咁多人屌過, 不過聽講下一個更新 (未有時間) 會有新模式緩和呢個問題
另一個問題係佢想喺stream 發佈, 有兩個當初好受歡迎既角色因為個樣太幼齒過唔到審, 來回審咗好多次, 2021 到而家都出唔到

不過就算佢柒過咁多次同埋成日無消息, 依家仲有好多subscribe 佢既人, 主因係因為佢會睇投票決定下個update 主力做咩內容, 同埋至少佢都真係有加新content, 雖然好耐先有一次update

利申有間中望下discord update, 有beta build test 資格 (以前佢subscribe 夠錢就永久, 唔洗月月俾)
多謝說明
但琴日已經del佐demo
幾時出都唔知 廢事理佢

用For books囉
正 等咗3年幾
想佢加埋配音
作者上一隻 消磨時間用 perfect
https://store.steampowered.com/app/2178330
原來同一個作者, 呢隻一早買左 玩左幾個角色爆機都幾好玩

咁新作應該真係有D料到, 因為上一隻都真係幾好玩
我岩岩download左百幾gb, 試玩左一陣,

答案係 畫面好靚, 但係個場景播放器好麻煩, 上手唔易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞