日本同人H Game討論區(5)

488 回覆
3 Like 2 Dislike
岩岩開始入坑 Hgame 玩完左黑白妹2,summer/winter memories,田舎の性活 去左DL到睇 好似搵唔到差唔多既games或者好玩既 唔知仲有冇好似summer/winter memories類型既h game
小孩騎大車: ぼくのひみつの夏休み
像素game: Ntraholic
雖然類型唔同
但你上面隻還錢修女
好易沈迷係釣魚 咩都唔想做
一日十次
爆機先比無限釣
前期好難沈既
唔係50次咩
我淫獄+VERYHARD玩緊
諗住整兩個新男人+修女
一開始簡左個魔法師諗住之後副修戰士,
簡左后衛, 原來之後冇得改
唔怪得我打BOSS個中衛遊俠係咁比人秒
應該會重玩 開戰士到時副修怪物,都有屬性攻擊玩下
可能STEAM版改左/之後又更新過?
我記得本身出完無耐因為太屈
更新完大斬釣魚,變左釣魚賺唔到幾多
一日最少賺幾萬蚊
50次既話
雖然講出嚟有啲好笑 但我成日玩h game 玩到底褲都濕理 係正常定係個人太撚weak 有時淨係想玩下 都搞到去左打J
玩得呢d game一係用黎打j一係就睇故事既姐,唔通要學3a咁講高遊戲性咩
我果時玩好賺錢, 見到水既地方都想釣魚
鯊魚杜真係業界良心黎
天穹法尼雅原版dlsite,
原版更新版(加新地圖新難度)
steam版
steam版阿卜魔改
steam版魔改+強化技能+催眠線三合一

上面加加埋埋我應該玩左120粒鐘以上

跟住embrosia又係打左dlsite+steam兩次
契約紋又係
想問下steam版三合一要邊度down
唔好意思我打錯
STEAM版冇
要另外DOWNLOAD翻版漢化玩
求link

要百度ACCOUNT+網盤
2GB幾
其實呢啲魔改/mod版建唔建議玩左原版先?
定係直接去馬都OK ?
大陸人整既, 基本都係超高難度版, QTE勁長, 快感到頂會發呆原地自慰比怪打, 要帶一堆鎮靜劑ETC.
+多左好多件衫同配件
+多左少量H事件
睇你鍾唔鍾意玩呢類, 我自已玩鯊魚社長期玩最難先話勁難覺得難可以較低難度

天穹法尼雅本身內容已經超多, 唔洗特別玩人地D MOD都夠玩
Thanks
想問下有冇養成系 h game
黑白妹1 2
夏日狂想曲冬日狂想曲
uroom 仲未有消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞