日本同人H Game討論區(5)

382 回覆
3 Like 2 Dislike
一路好走
隻game DLsite啱啱先出
Mango Party就話代理
《巫女咲與魔妖煉獄》– 降伏妖魔或是被妖魔降伏?全自動H戰鬥RPG!
https://steamcommunity.com/groups/MangoParty/announcements/detail/4170972198117708234
好耶,可以等steam無碼官中
差啲直接買左
好彩行行下Steam見到
sao己更新
f95已有中英文版雙版本
https://www.dlsite.com/maniax/work/=/product_id/RJ01027690.html

ソルルイAFTER MINI
事隔一年更新左新EVENT
想知邊到有中文Ver.
尋晚開完完全唔記得更新左d咩
不過都仲係好撚好J
有個主動投降比強獸人似係新既
可能離題
有無咩中文字幕既H game好玩?
早排玩左管理員的窺視 幾正 有中字仲有中配
同問 係咪無哂好似Honey Select 2果D game?
DLsite又有82折優惠券(單買都用得
https://tongren.jp/lp/maniax/gw202405-tw/
上面果隻sao 氣息遮斷魔法的陷阱,不過要玩左part 1先
Hs可以試下once in a lifetime/eternum,建議詳細你過黎格離我個post睇下
カーヴァさんちの楽しい闘病生活UC預計5月尾出,係真唔係呀感覺佢都唔會做得切
蒼藍星玩魔改版
去到cap4 學校個邊卡關
有無巴打有玩?
我玩緊3合1版, 岩岩先DOWNLOAD完玩緊CH.2

之前淨魔改版都玩到CH5定6 50幾LV到

學校卡關係入唔到個副本 定係 個副本冇路行係咁踢你返轉頭?
副本冇路都係要周圍搵D火把黎整熜佢
有個無限走廊要用睇隱藏路既裝/魔法
上網搵到攻略
應該係催眠等級上到2定3(好似無得睇返而家咩係級 我個數就399)
入夜返學校 > 發現fd去游泳部做肉便器 > 收風有人搞講座 > 又係夜晚去會場整爛燈柱 > 之後話咩收到邀請 再夜晚返學校搵個NPC 再玩落去
而家我就玩到整爛左會場燈柱 + 整爛學校頭12枝燈 但玩左幾星期都收唔到邀請再搵NPC
唔知差D咩
又諗起第一次玩第一場boss狂輸
藍毛比電單車拖走狂虐

我淨係玩左藍毛
又煲左一整日最高難度
玩到秘封俱樂部+制毒工場,就黎到你個新催眠線
同上次玩魔改版又多左堆新裝唔錯
打秘封boss仲有新聖衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞