日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
呢間唔係都畀神樂代理咩
居然變咗072
https://store.steampowered.com/app/2943420/
想問有冇周回要素?定每次重開都一樣?
第二日爆完第一個地牢,感覺睇少好多劇情
咩mod有無得推介下
唔出去打怪 日日係屋企訓, 有個NPC會倒數老母幾時會大肚
終於j完幻欲遊樂園2
好實用
綠毛

後面越打越易, 紅毛魔女真係勁到癲
親測

冇周目要素, 打爆機可以全開回想 冇其它了
超能x天使都算實用
我用粉毛打HARD
玩真結局直情打唔贏個BOSS 要用CHEAT 自動贏

用黃毛打普通結局
個BOSS都要用埋個續關先打得死

跟住換人玩髮女同埋黑皮
想用呢兩個人一隊, D技能好唔夾
岩岩個SAVE一次過買左好多卡, 仲衰過唔買, D勁卡變左勁難出
睇返RECORD我用果隊都係用灰毛主打狂BREAK D 怪, 忍者用果招追打可以打到70~100
用軍師放全隊加攻, 灰毛可以直接用打3格盾果招, 忍者又有打3格盾既絕招
角色有時用魔法打怪可以扣多1格盾, 我到爆機都唔識分幾時可以
想問個ON9問題
steam果度 夏日狂想曲
果個dlc 買左 但無得dl嘅
贏唔到就重玩強制過算
隻兔兔得一幕
最好用都係粉紅同長髮綠毛
試下右鍵隻GAME->內容->DLC果頁睇下有冇TICK到
同埋順便CHECK下語言簡左英文定中文
有時DEFAULT DOWNLOAD左英文
用中文PATCH, D圖會變左英文
開GAME見到
V2.02+
應該係有掛
買左部Ally來玩呢d game
講起又係
傲慢出dlc
等暴食怪獸一齊J

估唔到仲有free dlc
你唔買Ally X ?
二手接左朋友果部

尋晚玩左陣 發覺10w玩
都唔係捱到好耐 但我玩夏日回憶咋 不過無mouse 我開頭出唔到門口
可能文字avg 得左右click 睇故好d掛

但拎來玩dive the diver幾好
10w 頂到三個零鐘係咁啦
我自己攞嚟玩gal
真係唔夠用買個30000w尿袋啦
咁樣10w夠你玩成日
仲有要慳電記得一定要熄CPU Boost
原來係咁
唔怪得見限10都超10
default 咁傻鳩架咩 限10唔止10

不過真係好用
岩用先諗會唔會升ally x/intel 新u嘅手提機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞