日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
出埋bug添

[蔚藍] 乃愛ASMR曲目顯示遇到糟糕的BUG了
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1721792534.A.19E.html
未買嘅快D買 last chance
https://store.steampowered.com/app/1106080/
期待夏色
岩岩check左原來我冇買到夏色泡影dlsite版
出左希望有隻3000內既完全版package
希望kagura半年內整到steam版
一定雙版本支持
我steam版都一路冇玩,本來見dlc整緊諗住等埋,結果一等等兩年

作者d 無碼cg係有d料到
希望作者仲記得紅獄2
https://store.steampowered.com/app/2652500/Saki_and_the_Crucible_of_Debauchery/?curator_clanid=41075428#app_reviews_hash
芒果派對代理新作,
作者都同日幫dlsite版做左個update
steam都係最新版

最緊要,賣得勁平廿蚊多d
有動態,有自動打怪(自動比怪打
仲想點
最近玩緊爆衣少女打飛機
好玩唔好j
1同3玩左DEMO,
應該會買1
好似好多內容

結果一跳而家講到9月都唔係好掂咁
等緊the censor
早幾日隻hard disk壞咗 啲珍藏咗7年幾嘅h game虧晒 剩係救得返5 6成
而且(1) 依家仲話會分上下編嚟出... which 我最唔鐘意
睇完即刻唔想買
321 備份
3個demo有d悶冇玩完
內容都係個標題講晒

雖然1個demo我都冇玩完,但我睇得出內容會係好撚多

幼心d game好似唔係好岩我咁
明明呢隻終於可以控女主
近幾年都冇乜rpg玩得落手
阿豬阿狗都學人ntr好無癮
加多句,我通常係上網搵cg睇數量唔伏,岩心水先再諗下一步

或者個作者係我熟果堆
Ntr賣得無計
近年我覺得rpg要素同劇情夾得好既ntr係得bbq
再唔係換下口味玩vn,唔局限於日系既歐美系都有好多選擇
メルフィアス 蒼紅のヴァージェ 終止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞