日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
買完點去dlsite入code
https://dl-pay.com/
Aeon JCB
7-9月搞第二輪日本簽賬回8%(上限$3750
有冇得全裸戰鬥?
sor 上限$3947先啱
https://store.steampowered.com/app/2696050/YARISUTEMESUBUTA/
一次性交易大師
原來咸濕POKEMON STEAM無碼版8月30日出
DLC佢個代理已經出左, 唔知STEAM幾時有呢
講多句
呢間代理,賣滿員300%果陣賣300幾

希望呢隻pokemon正常
佢自己商店賣130幾人仔,少少貴
初版可以用誘惑
之後修正左
夏色泡影AFTER原來係整過第2隻GAME

我仲係DLSITE買左原版諗住要APPLY DLC
本身買左STEAM版

當送錢比作者啦900幾ONLY
終於打爆左兩集blacksoul
快啲出3
blacksoul 劇情真係jrpg類最愛之一

然後Steam都遲成個禮拜賣
更新到1.0.5
都仲有一堆bug
第一關揼個手榴彈就bug
第二關行行下都bug
點玩
有冇追加H
屌我頭先岩岩買完
依家退仲黎得切
聽日先玩等多個版本
屌你都話第二關行行下都bug
鬼知後面有冇加
最鍾意比人類雜魚渣奶硬插
成隻game好似得一個係合意性交
夏色after都出左
結果作者喺Ci-en講主要係繁中有問題
暫時轉咗簡中玩冇問題
已更1.0.6
夏色after原來出左
咁係時候,玩返第一集
快速煲完,你話係NTR,其實就只係BSS,仲要查實得2條線多少有啲啲NTR feel,其餘條條線都係純愛來,只係女主愛既人唔係男主
若果唔係作者硬係要啲對白入面,女主又好,交往對象又好,硬係要提一提男主個名,根本就只係一個女人既戀愛紀錄

聽聞after都只係補完返啲空白位同埋後日談,不過CG勁左好多
同埋作者食言,話冇男主線,最後都係有,真.純愛線
AFTER 一開波果段 過去篇

勁純愛 仲有幾張CG (然後冇告白)
我本身以後係續集+後傳來,仲諗緊作者會以咩狀態開波(仲係同男主純愛/已經媾左另一條仔/已經變左公廁)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞