日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
想說sao2有冇方法整走朦字變返清
隻GAME本身有留意有印象
而家DEMO玩一玩雖然覺得好玩但唔岩玩
我係玩返又係買左好耐既奴隸姬騎士reila
玩法幾好玩(h事件我全部ctrl),hard玩到第4關冰洞唔夠打
晚晚送王子俾蠻族屌
同時俾王子屌哂姐姐同老母
我係晚晚送女主做肉便器/或者同細佬屌閪

巫女比大臣屌大肚之後唔肯同細佬屌

然後最開始個女傭兵一開始就比蠻族屌大肚觸發唔到舊同事事件

(想睇下唔主動搵女淫魔生仔會唔會強制生仔所以全部大肚婆都係大住肚出去打怪
你同我一樣
H個邊skip哂咁濟,太重口
我記得有個難度係難到痴線
連坦都一下秒咁濟,搞唔掂
玩緊一周目最難
尋日再玩多次冰洞,結果一日內打爆左,前面幾關仲要第一日返城拎bonus
佢d 關係玩某種gimmic, 冰洞就玩break(破防追擊果個一路狂追

個boss就玩debuff,如果果round有人被定身會用一招打40血(女主角當時盾+血應該都係得40幾
基本上要睇阻唔阻到對面定身,定唔到就下round解debuff/或者下rd用女主直接絕招打停都得

最後我個軍師得返1滴血打贏
每一次打怪都要用道具,先岩岩好打得贏唔扣好多血
然後色情裝備必攞拎永久buff
然後打完腦細胞好似死左好多,熄左game
我無囉色情道具,所以更加玩唔到
最多淨係keep到1~2件,又唔係真係勁到overpower, 能力都係+1攻1盾咁

如果玩得再pro d 應該可以三主角全部處,肉便器用路人(但唔整死佢
然後8日打爆機
唔駛咁趕既
好似2日過一層就有成就
好處係比蠻族屌少一日

雖然屌一日有幾百/百幾技能點,但處女玩法就冇得用呢個
1日贏既話代表少一半技點
仲要無得回復就打boss
真係做得到咩
諗到個玩法
淨係自己家族內互屌生仔農技能點,都係rush一日
然後派npc比蠻族
試左

第一關夠打可以一日
第二關已經唔夠打去到boss前已經死人
所以hard既話1日無咩可能
Btw我睇返save,都係玩normal,2日一層
BBQ 好彩唔係畀貨車撞
唔係就轉生異世界啦
https://ci-en.dlsite.com/creator/7400/article/1170232
黑白妹真係好玩 岩岩裝症mod又多野玩左
我見你哋講完去咗買
都幾用腦吓,只係要重口劇情同用腦打又有衝突顧上顧唔到下
多左D咩玩 ?
有多左啲小遊戲 廁所個part又改左啲野
當左佢一般向咁玩
通常新加入既人都係個關既必出角
個系統又唔算太複雜,又做到限時限資源
令到玩家岩岩好打得贏果陣好有成功感

前兩星期有隻玩AI除遊戲bug既rpg,
一入game除左主角直接塞左三個插件隊友,冇立繪冇對白,全部唔同技能樹唔同能力
個教學又水蛇春咁長

我玩完教學就唔敢玩落去太複雜
我覺得插件隊友黎講praygame咁插一個係合適,而且技能樹同主角一樣,容易上手
https://store.steampowered.com/app/2441570/300/

滿員300% STEAM版

呢隻野日文版其中一樣最差就係D碼勁撚厚, 唔知STEAM版有冇改善

但呢隻我DLSITE已經買左完全版, 觀望下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞