日本同人H Game討論區(5)

488 回覆
3 Like 2 Dislike
作者個文本功底真係好高質
畫師畫係畫得慢但真係交到高質貨出嚟

睇過拆包作者真係寫到好detail每一位要有咩差分
真係好認真
每一個位
無得升能力去屈 lv 係幾煩
呢隻野我好似玩到打完黑皮蘿莉再後面一關打唔贏跟住冇玩,打牌係幾好玩但係真係少難

然後我尋日執返逃離地牢3黎玩,之前係唔夠魔王樹第2形態,今次直情連前面d小怪都唔夠打
勁多位一堆怪識隱形,仲打aoe,比佢逐個人屈死
3記憶4個人成日堆埋一齊好撚鳩
2就冇呢個問題
近戰行頭就成日第4個人輸出唔到,遠程行頭就成日隊左個女王出去前排送頭

近戰粉毛真係後期無乜用,阻住個陣,
不如用弓手拉打最穩
好似打到去尾定尾2 唔識打落去
有無人有玩死神商館 隻game肝到爆炸
Hard 同唔 hard 會唔會影響事件?
我見好貴,未敢買等其他人評下

我又評下最近玩kagura兩隻
1.夢魘與少女(2022年舊野)
最高難度好農唔夠level就係直接完全唔夠打,要check清楚晒屬性先好打

2. 雪莉尔的大冒险~金色巨龙与遗迹之岛~
呢隻個煉金+任務系統好農
佢個次級選單,任務+鍊金位置問題,令到我做一圈鍊金任務要來來回回行好多轉

overall兩隻個h成份同埋主線劇情都唔錯既值得玩
應該就冇影響

有影響事件既只有一開始打曉打唔打得贏,後面劇情唔同
但冇中文

暫時勉強睇得明
賣得好上steam嘅話可能有漢化掛
尋晚慢慢打打爆左
爆機自動解放全部hcg
好高質
最岩2代白毛比隻骨頭後入
玩到後期識玩之後
我想講 女人你阻住我打牌了
同埋d關卡少左d唔夠喉
我睇返我個save係玩毒+反擊追擊疊毒
牌組大部份都係棄牌+被動技
前面小怪係咁棄牌浸溫泉回牌

睇返record舊年連續輸左幾次80層,今次執返黎玩唔知點解一次過左,唔知係咪nerf左隻王佢儲完氣冇一下打死我
呢隻之前我都卡過
後來跟巴哈教用DoT+塞重用符文落石頭到
就直接衝到尾無再炒過
我都會用dot咁過
但爆左機成就就懶得刷 無整過千防出來
我都係
關卡設計同build引唔到我開多個run黎玩/專登解成就
所以先話唔夠關卡
打錢果個關又無變化
響果邊無女嘅出多d關呀嗎
打卡玩build可以試下
https://store.steampowered.com/app/2442410/Colony_City_27/

偏難
有h技能
見評論都有話幾難玩
前期都真係要釣魚賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞