日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
app開有200回饋 現場冇
https://dl-pay.com/

淨係要paypal ac就買到喎
依家台產game整得愈黎愈好
夏色四葉草好高質
劇情又寫得唔錯
CG live2D又實用
用app開揀分店拎再落間分店叫姐姐搞
6月尾芒果派對呢幾隻都唔錯

另外上面講dlsite平平地果隻橫向過版,有無碼?
有無碼我可能買
去itch買先有無碼

DL和Fantia从1.0.3版本开始无法使用补丁,升级版本前请注意
By作者
https://x.com/JaShinn4264/status/1807640634209325069
#4 Steam嗰堆
用完アルテミスパール~錬金術師アルと黄金の亡都~
都係嫌上集兩女主h少
特別金毛
你個#4 係咩代理d link都有齊
唔該哂大佬
之前慣咗喺佢個網度禁入去, 但佢好似收走咗條link

以前俾Credit Card, 最近冇得用VISA/MASTER, 局用點數買野

啱啱試左, 條LINK去左FOR BOOK, 要開AC, 冇試到
然後改用AEON JCB, 直接買左1000點數
最後轉Language 去繁中, 多左DLPAY台灣同viviON Blue
viviON Blue寫明"使用香港或台灣等地發行的海外信用卡等方式購買點數"
不過要開AC, 又見殘體字, 暫唔試住了...

開張JCB好似最簡單
2024年H驚界既goty
你都JCB仲買點數多鳩魚做乜鬼......
佢ban咗visa果期要用點數卡,不過當時點數可以俾PayPal 又冇乜所謂

JCB都係啱啱先申請冇耐,反正未用過咪試下用JCB買點同直買game有冇分別

不過有得揀揀steam好似最好,起碼無碼多
有得揀就唔想俾steam班支那垃圾代理商賺
就算唔仇中呢班都係垃圾

碼真係好閒,同人驚都係J佢哋啲發想
又唔係全部係
例如最大間神樂係美國加州公司
同埋台灣個堆代理商(PlayMeow Mango Party
原來果啲係支那代理,我一直以為係歐美做代理

有碼無碼就純粹唔想打機都要遮遮掩掩
但係家姐好正
粉紅上集海盜服被強上
今集牛仔服被強上
金毛今集冇比人強上
人設我都係鍾意上集多d
新呢集我之前玩中左bug,
變左無視地形行穿地圖,一路等佢update等到唔記得左
最衰有消音
想入坑美少女萬華鏡由第一集玩起 但係dlsite冇漢化 網上啲老番漢化版又死晒seed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞