日本同人H Game討論區(5)

301 回覆
1 Like 2 Dislike
個policy係指整多頁AI專區?
本身都隱藏左AI作品
AI圖既野一定唔買
整多頁AI專區

好多字好多角色
同埋好多食字諧音笑話/黃色笑話

好考我日文水平
完全唔出post偷偷地改
睇到台灣今日STEAM黑白妹2好賣過DD2,淨輸Helldiver2排第二

好奇睇下香港點
雖然無台灣咁誇張但都排第7
我尻寫左個評價都有100個好評仲有人送點數比我, 應該真係幾多人關注/買
玩到300幾性趣,半夜呀妹一次唔夠要我加班,
浴室h想射外面唔比,夾住唔比走,淨係可以射入口/子宮口
叔叔不行了
https://store.steampowered.com/bundle/9476/Acerola_Bundle/?snr=1_5_9__403

呢包得寶藏獵人同煉金術士有興趣,有冇人有玩過其他?
大部份都玩過/買過
隻隻其實都差唔多,
ntr系列:每日觸發唔同事件,賣點係多段階(有d有8~10段)
精液rpg收集系列:就收集精液,輕rpg,最top果兩隻就係你講果兩隻,大自由度,多h事件,多同伴多衫換多差分多SM差分,煉精仲有大細波差分,我覺得值得玩

魔王果集:舊作,唯一用返rpgmaker整既,我幾鍾意佢d cg
btw ntr最top果集 寢取新妻monika未有steam無碼版

又係有大細波差分,超多cg超多階段仲有出dlc
等多陣啦
即將推出可能等到下年都未出

打工新妻前作都值得玩既,量大管飽,又有男主視角
都係咁講
E排神樂好過之前啦
未差唔多整完都唔同你講有代理
見特價 入左黑白妹2
直接玩2得唔得 未玩過1
BBQ隻歌舞伎町玩左陣都唔知點玩
個系統唔知想點咁
劇情無關係
2基本係1強化版
我覺得玩完1再玩2會有驚喜
當年dlsite中文1 特價買左
完全get唔到點玩

新呢集日頭多好多野做,連埋steam版加埋應該煲左廿個鐘
嬲嬲地直接開全回想算
點知有8成事件都係重覆用個幾張CG
特別既CG差唔多預覽圖到show哂
賣咁平,都講左得十幾定係20張cg
我仲未玩,等佢放無碼patch先開
睇返的確係話得12張
但佢係有好多事件先衰
不嬲都覺與其整咁多事件充大頭鬼
不如少啲事件多幾張CG
而且隻game個玩法絕對稱唔上好玩
不過咁平真係當送比佢
單事件多cg例子
機魔之都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞