日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
原來未出架
前作買左唔係好岩玩就冇玩到
ntraholic
佢個像素CG查實係點
我睇似係完全冇圖,真係純粹RPGmaker果幾個公仔係畫面到加少少effect,等玩家自行幻想就算
係,純文字討論+小人h

都有見過其它dlsite同人係咁出 佢唔係唯一一隻
NTRpg個類
咁真係好考驗創作者對NTR個理解
睇左十幾年NTR漫,覺得碎料即
game又唔同,都係睇代入感同臨場反應啫

睇漫好多時睇條女就夠,我自己好少關注男主角
洗唔洗整返啲睇到胃痛心UP既俾你

我有時間研究下隻RiNaTest
等你研究完我先再睇下買唔買
變身:邊個夠我慘?!
好玩過NTRPG
分支多,結局都唔少,你控既依然係苦主男主角
背景係做實驗,你同你女朋友,然後黃毛同佢女朋友,4個人一齊住30日
好玩在呢,有得阻止自己條女俾人NTR (暫時未知係咪有"完美"結局,即係可以完全阻止條女俾黃毛搞)

不過痛苦感唔多,皆因個黃毛都隊左佢條女俾你
至於啲橋段,睇開NTR作品既熟口熟面架啦

不過缺點都係實用性,0 CG圖。或者你睇完啲文字會HIGH既,但你HIGH果陣唔會想對象啲RPGMAKER公仔來打丁咁囉
補充,搵攻略搵到有寫有真結局,應該都係純愛結局來即
即係,如果想玩齊結局,都係好似夏色泡影咁啦,玩曬啲NTR結局先,最後先玩純愛結局
我睇除左苦主線仲有得反苦主線ntr 返個黃毛轉頭變雙飛後宮
純愛true end就係
輪迴返一開頭直頭唔參加實驗

我覺得反ntr線先係true end囉,食人條女俾人食返轉頭先係正常
爆左嗱你
我決定,唔玩住,好似仲有啲BUG,同埋啲數值難度SET得未好
睇左少少攻略有咩路線姐
咁你講TE係真定假
咁求其既話,啲人唔似會叫我地爆左其他線先玩呢個結局喎
TE呢個我都係睇人講唔知真定假
到時再試,官方有自己出攻略
你老味多bug到,我第一日食完飯已經定左係度走唔到,等佢修多陣先
想問下迷宮街中文版有無碼
同埋steam會唔會出
ntrpg2 個演出大癲 睇到狂跌san值
幫你問過 #863有結果

岩岩上bokiboki望多次有無修正標籤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞