日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
bbq神官要出年
預左啦產能落後咁多,當初就應該唔好搞歌舞妓,細得黎又唔好玩,係bbq整黎過自己引呢個無計
買左幾個月等佢出無碼結果仲未有
而且佢仲係三開同時整三隻,好心佢就唔好搞咁多專心搞好一隻先
唔怪得我後面玩淫賤play冇咁投入冇爆到j

一來一開始就要送走個處
二來玩最高難度淫賤play真係幾難
三來d小遊戲要每日玩一圈玩好耐
呢隻我尋晚打爆左
呢個價錢玩足三粒鐘(例牌玩最高難度)
每一層每隻怪都有自己一套hcg
唔同怪會一路屌一路追加唔同play唔係就咁一張射完就走
多果d 加成五六種,eg 一穴變二穴三穴, 眼罩,搾奶, 每個cg玩多兩三個play好多時都搞到反白眼全身都係+噴奶

應該係有7個地城 70種怪,再加10款戰敗單圖
個主角仲有4種髮色變身差分
又有動態又有語音又無碼
隻game 堅設計得好個女主角會自動升被動越來越淫就算你戰神咁樣都會越來越難打打輸個陣為咗保住個處有時被逼要幫班麻甩出火射到成身精,打打下比人扯甩件衫又要拉返好佢為咗慳錢自己房d 守衛同門用cheap d 又會訓訓下覺比自己d 下屬爆門老強
訓教都會觸發咩?
訓覺
隻game設計到你如果太高性慾訓覺回唔到疲倦值
變左逼你一定要自慰完先去訓

然後如果你為左慳錢減護衛/減門/本身太淫叫得太大聲太耐,
你自慰果陣就有機會比衛兵爆門
我一周目normal難度處女通關,
就係中間輸左一次加左一堆被動,
然後被動太多又拎唔到最好既禮物,
雖然最後都係處,但係喺婚禮度比全部犯輪姦睇到我眼都凸埋
之後先知要完美結局唔可以點太多+墮落既技能
你都幾勁我打到後期好易失手做唔到處第一次見條女比人姦好震撼
仲要個秩序越差越亂就越多補貼,即係鼓勵你將個監獄變到好亂整到d 敵人勁d r funding
一開波就用挑撥激嬲晒全世界再打
d臭男人嬲尻左就淨係識打人

btw用得多得滯會加S系被動
s太高又係會打打下自己發情濕晒
隻game既技能數值設計真係有諗到

雖然玩左幾十個鐘我都覺得有好多廢技能可能我未諗到有咩用,或者低難度可以點黎玩
打打下緊火要自慰咗先繼續打好正有冇類似game 推介?
battle fuck系唯一神
想有類似體驗可以換過個build,換過個難度玩

諗左好耐,可以一路比怪屌,有缺點得黎又有優點可以到手既,praygame
h系技能係根據你當日/當戰鬥比人h左幾多次或者幾多次高潮,然後出傷害或者buff debuff

我玩到後面通常一路回血一路比怪屌,屌到咁上下儲夠次數就直接射爆隻怪
其他大部分戰鬥h
都係純比主角負面要素,對玩家黎講無咩取捨
都係想睇h就睇,唔睇就踢走隻怪咁

係無咩邊隻連戰鬥h都要練咁多野

高難度要頂得住唔直接失神要練耐久順便加體力
跟住精神同精力又要學幾個回血回精技能/被動
要打好多工練魅力,等d怪早d發情
又要升技巧,可以一口含落去就秒撚左d普通怪
仲要搵攻略特登學一堆特殊被動
正我又試下先

我一開始搞錯秩序高先多錢仲奇怪做乜越嚟越少錢
呢隻玩左demo幾好玩
有個流派係一路狂簡加暴動既政策,
去到第4層可以簡個永遠唔暴政既政策,
我玩到第三層先睇到,前面簡錯左用唔到
有左呢個政策之後可以瘋狂點返前面會加暴動加錢既技能
DLsite版話提早一個星期賣
因為唔想同夏色After對撞
等steam無碼
滿天工房果隻新game特價到8月22,
冇得同夏色泡影一齊買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞