日本同人H Game討論區(5)

979 回覆
7 Like 3 Dislike
試完RiNaTest
文本OK,劇本OK,玩法都OK
NTR作品來講,少有地可以反攻黃毛。可以揀俾唔俾人NTR,但有好有唔好,而且個選擇都好明顯。
猶如兜口兜面問「你今次,想唔想條女俾黃毛屌,YES or NO?」
少左果種遊戲選擇既未知性,「唔知咁做,救唔救到條女呢?」
亦都冇左果種受害者既感覺(我地係用緊男主角度去玩),皆因條女最後跟唔跟黃毛,全部都係我地默許。我好清楚如果我唔揀阻止、唔去搵條女,黃毛就會搞到條女,但為左睇劇情,我唯有揀乜都唔做啦。變相其實即係我地推條女俾黃毛屌苦主感可以話係冇
所以成隻game我玩法得最有成功感/挑戰性,係屌返黃毛條女

最大既敗筆位,係冇CG,然後用RPGmaker啲公仔來代替,其實有少少反效果,見到啲2頭身既公仔係到做愛,我寧願佢眼前一黑用文字描述做緊乜仲好隻game搞翻譯+搵個繪師合作,應該會好賣得

其實有強制NTR部份,如果以為咁多分支咁多選擇,以為可以NTR全迴避,咁可以放棄隻game,因為你條女係咪都會俾黃毛掂

至於真結局
,其實就係我講緊某個point
有冇人玩過管理員窺視
我明明拎咗中間條女嘅電話同三圍點解都唔可以入佢屋
佢話我無佢密碼
我好似都卡過呢點, 都係睇返STEAM社群有流程攻略一步步做
因為假波
百幾gb所以放棄佐
我初初玩戀活邊有咁多
慢慢加上去
同意,選擇太過於直黎直去無咩危機感同隱姦感,以至去到後面女主惡墜變母豬我一D感覺都無因為根本全程我引導(至於間男屌到人服從呢樣野本身就已經好出戲)

TE可以代入自己去做果個牛頭人之神,造成一切既原因都係自己所以要斬斷連接就要從自己落手
暫時我都係認為除靈作為NTR隱姦代表係最高水平果隻
所以我反而覺得NTRPG2果種注定悲劇,會更適合啲要苦主感、心UP感既人玩,因為冇分叉,一條線行曬作者想噁心你既劇情

RiNaTest就, 拎個可以逆NTR做賣點應該唔錯
佢果個逆NTR認真黎計其實係同交換換妻play無咩分別,所以我一開頭玩到尾都唔覺得有咩NTR感(除非你全程都冇搞過金髮雙馬尾但呢個係無可能既事),更加唔好講女主變母豬直頭係無感
換妻之外,逆NTR都仲有個後宮+
切黃毛JJ
結局既,不過搞笑左啲
反而支線紅綠毛就實實在在行緊NTR線,仲要唔到我地控制
A Vacation Mode enabled
BaiBai has decided to take a break from September 08, 2024 till October 01, 2024, but you can subscribe anyway.
BaiBai has left this message for you:
Twisted Memories is still being worked on but weekly development updates as well as billing for ongoing subscriptions are paused until v0.9 has been released. Refer to the most recent public development update for more information.
錯post,應該post返係歐美同人果邊
不過順手推薦埋
twisted memories
同eternum仲有pale carnation並列歐美h game hs三幻神之一
Karryn's Prison P Cup DLC 發行日期:2024 年 9 月 24 日
玩緊返之前個囚徒難度淫賤play

希望出之前爆到機開個新要素playthough
玩到50LV要每日做晒D小遊戲真係要玩好耐
門口警衛
接待室
酒吧
廁所
GYM房
脫衣舞
又可以重玩 個新mode睇落幾正
有一刻以為自己入錯post
要爆左機先全裸到?
應該叫new game plus
好似仲有其它要素,升級隨機加點囚犯mode既話點夠打

不過應該可以隨條簡要唔要,5種
以前玩爆過 不過冇左save
要重玩爆一次機先開到new game plus?
上網搵個save囉

或者我之前好似都upload過我個save
而家個save加埋玩左80hr 300幾日
職責就係協助老細食囡
Game名?
呢隻唔睇攻略,覺得好鬼難玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞