日本同人H Game討論區(5)

488 回覆
3 Like 2 Dislike
有d人關心佢套內襯黑絲冇左
同埋冇左黑絲底,個波好似細左咁

我都同意某個回文,圖2個鎖骨冇圖1咁靚
唔係不嬲都係望落顯細類型黎咩
冇左黑底感覺反而太空留白太多冇咁好睇
如果下個階段露半粒LIN頭出黎我就收貨

或者掉返轉淨係著黑色打底
我覺得應該係計corrupt point,一開始低點數時3黑絲果套,高D就冇左黑絲,再高D就轉衫,特顯一個愈黎愈露既情況出黎
睇返原來新立繪就係第二階段既神宮,同我講既一樣愈corrupt愈露
ntr game 既呢個系統係正既
凸顯一個玩家主角控制唔到既無力感
Mad island有冇巴打試過如何?
玩左,

大部份boss都打左
差變態博士同雙人組獵人

h方面, 用男主角玩好多玩法, 可以周圍強姦人
女主角淨係輸比某d boss先有

可以主畫面shift+p偷睇有咩動畫
會唔會好農?經營類H成日都農到火都嚟
唔係係咁屌啲唔想屌嘅人,就係真係要農資源

Btw, 佢同cyberpunk似喺邊?
Minecraft咁
農唔農見人見智
可以捉動物採資源
捉人要水要食物要床反而麻煩
SAO更新
我玩左十幾個鐘已經開左9成地圖
除非你要造晒全部建築, 捉晒全部npc
我係少用男主角先冇乜捉npc
有link?
2.4G

岩岩望左望PART1先係2.2G
part2既模正好多
玩完,今集比較好既係桐狗都有下肉食唔係一味齋綠
我打完帳篷個大叔同孭住兩條囡嘅原住民大佬

技能點呢樣野點先有,升lvl係屬性,有時又會有技能點
困原住民啲刑具好嘥料,冇技能四圍採好少咁
隻game冇教學,
我自己玩就發現做好多野都會升技能
好似連屌西都會
仲有幾耐先完,唔想一個月玩少少一路都未開
有排都完唔到,等到佛誕不如玩住先
之前j過懶惰怪獸
最近j埋傲慢怪獸
發覺實用好多
全部識郁 又多佐角色
玩法就唔知 直接搵save黎用
之後好似仲出暴食怪獸 期待
j過i字balance果個scene

玩法我覺得同台灣果一大堆差不多,農數值
好似仲整左個工具cls專做呢種換皮hgame

好玩係得偷窺管理員,帶我去地下城
逃離迷宮,治癒使 呢幾隻好玩
傲慢似玩戀活
禁對奶就渣奶 控速度 介面揀除咩衫
最衰冇人地即時換衫
地下城金毛都j過
婚紗渣奶中出
都係以實用為主 打其實冇咁多時間

最近仲好似用佐wish israfil saga
金毛精靈
https://ci-en.dlsite.com/creator/4782/article/1150174

無氣力天使出DLC8月

舊年太多GAME玩都冇買到呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞