[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
唔同意見就話係五毛 你同共產黨有咩分別?

咪叫左你去撐警集會大叫「黑警死全家」囉

真係有好多五毛走入黎放低一句「連登仔仲惡過共產黨」就走左去
呢個屌五毛post真係勁成功

共產黨唔鐘意既,連講都唔比講
連登仔有能力唔比佢地講野咩,點惡過共產黨
佢地有佢地講,我地都有權唔同意/批評佢地

言論自由
言論自由

中国人是要管的
呢幾日時事台五毛起勢洗版 ,

散播失敗主義

將反對勢力分化對立

捉其他社群批鬥

目標都係要將焦點由政府身上扯走

每當有人發現問題 , 就會被人話屈毛然後繼續洗版

但有一樣野佢地係唔想提及嘅 , 就係想統一香港嘅思想

所以以後只要將以下會員區分

對中國政府支持 / 無意見嘅就係 中 国 人

當大家有共識自動標籤 五毛或者藍絲 成為 中国人

佢地無得反抗 , 如果否認就會為中国人身份增加 負面 效果
如果承認 , 反對派就識得分辨 邊啲係 中国人 , 邊啲係反對派

頭先實測 , 暫時堆 中国人 未有對策 , 只係一味拉你落水話你都係中国人
但唔敢否認

中国人 取代 五毛 呢個名 令佢地無辦法話人屈毛
最多話人屈人做 中国人

反對派嘅同路人 , 今次時事台能否再變得有影響力 , 能否再無咁多無謂亂屌

就靠你地喇

https://lihkg.com/thread/364275/page/1
好壯觀 頭一版得一兩個reply睇到
根本無所謂嘅唔同立場,正常撐政府嘅都會自動上香討搵認同感。

你係連登亂屌反對派,盲撐政府
背後目的同正常人物以類聚想法背道而馳

你就必然被當做五毛

你試下七一/六四 係人群中大叫支持林鄭睇下比唔比人趕走你

所以只要支持政府就係五毛 , 連登仔要有共識
咁以後佢地再講人屈毛都無用

周融安全出入
連登只準有一種聲音?

屌你老母
痴撚線
惡到仆街
唔可以有討論空間?
原來只可以有一種聲音,就算係反對派都可以有唔同睇法啦
如果就係因為一言堂,你同專制政體無分別
我係唔係講一句,香港人口講言論自由,愛好民主,實質只接受專制,被統治?
你會唔會話我5毛呀

幾時有講唔可以有討論空間?
但個討論空間唔容許『支持獨裁』的聲音。
因為呢個討論空間本身定義就係唔支持呢種聲音

其實個思維即係同當年新加坡一樣
驚共產黨驚到要威權統治

仲有國民黨敗走台灣之後老蔣搞獨裁一樣

當然啦人地係成個政權,連登只係普通人

讀下憲法既定義再黎啦中囯人

仲有成個基礎在於獨裁係獨裁個條友獨斷決定哂所有野。
而民主在於成個基礎在於人民。講威權統治既話係完全無問題
因為個威權基礎係被統治班人手上,由佢決定個權點樣用返去自己身上。

但唯一一件事你無權做既就係將成個基礎,包括人地的權利送比其中一個人。
而呢樣就正正係班中囯人講支持民主又唔比我做既野~~

唉 , 中国人真係衰

我無評論到威權趕絕共產黨適唔適合用喺香港
只係判斷你面向既心態同思維
唔該你唔好發雞盲屌上癮亂鳩咁屌人
唔認同左膠想法就係五毛?
唔為三字哭喪就係五毛?

樓主都白撚癡
最緊要唔好比自己聽到同自己意見相反既聲音

好似共產黨咁
仲撐政府 個腦通常都係有事

呢挺人要死都死遠d 唔想係連登幫佢執屍
一言堂
呢幾日時事台五毛起勢洗版 ,

散播失敗主義

將反對勢力分化對立

捉其他社群批鬥

目標都係要將焦點由政府身上扯走

每當有人發現問題 , 就會被人話屈毛然後繼續洗版

但有一樣野佢地係唔想提及嘅 , 就係想統一香港嘅思想

所以以後只要將以下會員區分

對中國政府支持 / 無意見嘅就係 中 国 人

當大家有共識自動標籤 五毛或者藍絲 成為 中国人

佢地無得反抗 , 如果否認就會為中国人身份增加 負面 效果
如果承認 , 反對派就識得分辨 邊啲係 中国人 , 邊啲係反對派

頭先實測 , 暫時堆 中国人 未有對策 , 只係一味拉你落水話你都係中国人
但唔敢否認

中国人 取代 五毛 呢個名 令佢地無辦法話人屈毛
最多話人屈人做 中国人

反對派嘅同路人 , 今次時事台能否再變得有影響力 , 能否再無咁多無謂亂屌

就靠你地喇

https://lihkg.com/thread/364275/page/1
共產黨幾時仆街死?

請記住這些名字。
https://lihkg.com/thread/363671?ref=ios
絕對同意樓主
連登原來有82隻毛毛
唔認同左膠想法就係五毛?
唔為三字哭喪就係五毛?

樓主都白撚癡

搞清楚
你可以認同左膠同時反對政府
亦可以反對左膠同時反對政府
樓主係話總之你支持政府就係五毛,理得你支持抑或反對左膠
佢冇講過反對左膠就係五毛
自己睇清楚
好恐怖,連登仲轉橫過共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞