[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
五毛盡出喎

個topic將所有五毛掃出連登喎,梗係驚動一堆五毛

一堆之前BLOCK哂既都入哂黎
中國人有咩問題?

你係咪覺得無問題呢

中国人
我認同撐政府就係五毛呢個觀點
不過好多連登人唔係咁諗
你如果唔撐政府 唔撐垃圾泛民 或 任何反對派
你都係五毛。係咪要非黑即白到咁呀

企響度眼白白睇住港女被支那人強姦仍然無動於衷,大眾要點判斷呢個人?

中国人

特質嚟

上youtube search Terrible China Accident 你會見到好多
我認同撐政府就係五毛呢個觀點
不過好多連登人唔係咁諗
你如果唔撐政府 唔撐垃圾泛民 或 任何反對派
你都係五毛。係咪要非黑即白到咁呀

撐政府最多只可以話佢係藍絲咋

都等同架啦 甘於活係呢個政權底下既話
不用分得那麼細啦

藍絲唔會收錢就已經由心裡發出嚟愛國愛黨,五毛可能係收咗錢先愛國,但都唔排除有啲人收錢前都已經愛國愛黨
理屈毛黨一係假膠,一係自我中心到一個極點,所以唔需要同佢地講道理,直接屌柒佢地就得。

屈毛黨名單︰
精神分裂的貓靈
臨豐街林峯
殺戮都市

真係無野好講,夾硬老屈

我再講多次喇 , 如果你覺得我講錯 , 不如QUOTE 返我嗰句野出嚟辯證

如果我真係講得唔啱 , 我會認衰 如果我咁做都係自我中心到極點

請你提供一個你認為被尊重嘅方法比我
連登囝仲惡能過共慘黨😨😨
中國人有咩問題?

你係咪覺得無問題呢

中国人

咁即係有咩問題

無問題的 , 只係對你認識加深咗

(會員) 香港鍵國係中国人

好高興認識你
睇正評數就知連登有幾多港豬
連基本言論自由都未識尊重

有言論自由唔代表你可以去清真寺屌人唔信耶教

你影響到其他人嘅社群就要被處理

佔中阻撚住條街就得,好波

想問下你係咪反佔中嘅 ?
中國人有咩問題?

你係咪覺得無問題呢

中国人

咁即係有咩問題

好高興認識你

呢度有邊個唔係中國人?

我唔會承認 如果有人咁稱呼我 , 我會感到羞恥 , 會諗起同旺角嘅大媽一樣
去旅行唔會認自己係中国人

我只會因為自己係對香港人呢個身份有認同感

佔中阻住條街,合法合理合乎人性
中國人有咩問題?

你係咪覺得無問題呢

中国人

咁即係有咩問題

好高興認識你

呢度有邊個唔係中國人?

我唔會承認 如果有人咁稱呼我 , 我會感到羞恥 , 會諗起同旺角嘅大媽一樣

你唔承認唔代表你唔係

佔中阻住條街,合法合理合乎人性

多謝你提醒我你係 中国人
中國人有咩問題?

你係咪覺得無問題呢

中国人

咁即係有咩問題

好高興認識你

呢度有邊個唔係中國人?

你唔承認唔代表你唔係

無所謂 , 我有唔承認嘅自由 , 大部份反對派都係一樣

我唔係中国人 , 有得揀我唔會揀做中国人

你係咪覺得無問題呢

中国人

咁即係有咩問題

好高興認識你

呢度有邊個唔係中國人?

你唔承認唔代表你唔係

你有你既自由點解人地唔可以有言論自由?

你係咪覺得無問題呢

中国人

咁即係有咩問題

好高興認識你

呢度有邊個唔係中國人?

你唔承認唔代表你唔係

但你係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞