[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
So far 依個post就係點解越來越少人支持你地/企出嚟嘅原因
你地要爭取既野 同你地做緊嘅嘢完全唔一樣喎

邊度唔一樣呢?
爭取民主要包容埋爭取獨裁既聲音?
唔附和你就等於支持獨裁立場
你有冇再低B啲
唔岩聽就block囉,連登最興咁撚樣架啦
唔係諗下去講下自己既見解去說服人地
或者理解人地點解會有咁既想法先

一直咁樣內哄落去啦

所以反對派咪成盤散沙咁囉,已經俾人分化緊架啦,仲要加速分化
咁topic應該改做

藍絲狗滾回香討吧

無屈你啦今次

爆post咪重開,改一改囉,無矛盾
實測下先 , 我而家休息喇

唔知 中国人 會唔會繼續推呢個 POST

但我地可以留意住呢個post 留言嘅人 , 佢地日後嘅發言

睇下佢地對政權有幾容忍 , 有幾似中国人先
So far 依個post就係點解越來越少人支持你地/企出嚟嘅原因

呢個真

政見有自己嘅社群係正常 , 如果因為其他社群少量會員洗版影響自身社群
有適當行動好正常

你可以繼續留低係連登 , 但支持政府嘅一律當做 中国人

笑什麼你咪又係中 __ __ 不過認真一秒 連登跟本冇五毛 你區分五毛定義係咩先? 連登依到個個都係射後不理 講完就算 圍爐打飛機。 外面的 c9 港豬係Facebook打飛機話政府好 話王之瘋應該判十年個啲 之前藍絲個啲黑社會咪又係到也文也武又係唔係先 比較下連登有五毛咩?

邊度唔一樣呢?
你有冇再低B啲

你又錯
我幾時講過唔附和我
我只係講「爭取獨裁既聲音」
你咪打稻草人先得架

一直咁樣內哄落去啦

你錯曬喎,無曬藍屍五毛響呢度,一定更加團結囉
點呀,撤退曬?開meeting?

邊度唔一樣呢?
你有冇再低B啲

你又錯
我幾時講過唔附和我
你咪打稻草人先得架

佢反獨裁,然後有班人反對佢
跟住有條友同佢講[唔附和佢,就係支持獨裁立場,你有冇再低B啲]
有無再弱智啲既發言嫁
你班垃圾旦散仆街陷家剷五毛快撚d返你既香討呀!

邊度唔一樣呢?
你有冇再低B啲

你又錯
我幾時講過唔附和我
你咪打稻草人先得架

佢反獨裁,然後有班人反對佢
跟住有條友同佢講[唔附和,就係支持獨裁立場,你有冇再低B啲]
有無再弱智啲既發言嫁
你班垃圾旦散仆街陷家剷五毛快撚d返你既香討呀!

😂😂😂😂😂😂

一直咁樣內哄落去啦

你明唔明真正嘅團結係就算有敵人係前方都會合力打底佢先,唔係無曬敵人先嚟團結
其實搞爭取民主點解條路越行越狹隘
新走出嚟嘅人行唔到遠
梁天琦 黃之鋒 仲有各式各樣唔同政黨本土熱狗等
行唔到遠或越行越少眾就係因為唔聆聽意見
聆聽並唔等於妥協立場
只係圍響四方城內互相肯定對方
你哋只係能讓靠執政方犯錯來突圍
對方無為而治時 你亦冇存在空間
你要反政府返中央的就返英國講?
言論自由喎屌你老母 民主喎
雖然我從來唔支持政府 但我仍然認為樓主係一名懵撚

嗯嗯 , 我接受你意見
咁你對前幾日對抗掙者落井下石 , 話袁國強做得好嘅 POST 洗版
造到好多人有無力感嘅風氣

有咩想法 ?

你唔撚比人講野嫁?

一直咁樣內哄落去啦

你明唔明真正嘅團結係就算有敵人係前方都會合力打底佢先,唔係無曬敵人先嚟團結

而家實戰緊啦,埋身肉博,五毛踏到入黎,唔係唔打下話

嗯嗯 , 我接受你意見
咁你對前幾日對抗掙者落井下石 , 話袁國強做得好嘅 POST 洗版

有咩想法 ?

你唔撚比人講野嫁?

佢有權開post,但我絕對有權行入佢個post到屌柒佢

一直咁樣內哄落去啦

而家實戰緊啦,埋身肉博,五毛到入黎,唔係唔打下話

一直咁樣內哄落去啦

而家實戰緊啦,埋身肉博,五毛踏到入黎,唔係唔打下話

你講緊呢個post一邊有五毛?

嗯嗯 , 我接受你意見

有咩想法 ?

你唔撚比人講野嫁?

你up咩? 幾時有唔比你講野?藍絲狗
琴日坐監嗰幾個 就係想以身作則去感動其他無動於衷嘅人 而唔係友得你哋幾個繼續自high 見到唔同嘅聲音就block 屈人
同埋唔同嘅聲音唔一定係支持政府? 定係係你地眼中非白即黑
你要反政府返中央的就返英國講?

你呢個acc洗左好耐底喇喎,前功盡廢喎

嗯嗯 , 我接受你意見

有咩想法 ?

你唔撚比人講野嫁?

你up咩? 幾時有唔比你講野?藍絲狗

咁都藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞