[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
其實樓豬同中共有咩分別,中共一有其他唔啱聽嘅意見就係顛覆國家政權,佢哋班屈毛黨就係唔同意見即話你五毛
睇正評數就知連登有幾多港豬
連基本言論自由都未識尊重

班咁嘅人走去學人講鍵國
你都痴撚缐
香討咁多五毛
我要有發聲嘅自由

我建議你星期日去遊行隊伍度大叫律政司做得好

黑警都捉走你

我捐錢畀GPHONE又同你講咩
我要言論自由

咁請問你唔係撐政府講咩怕比人清算 ?

你見到我邊一句係撐政府

只有反政府既人先唔怕比人清算的話

算唔算白色恐怖?

僞公義 通常都係雙重標準

唔好意思,社群係需要有自己政治偏向
政黨或組織入面見到有政見極大分歧嘅人都會取消佢會藉

連登都係一個反對派社群,同六四/七一一樣
有集中嘅政治偏向係正常

你唔同政治偏向仲大大聲洗人版比人屌五毛係正常過程
根本你班人性格同共產黨一鳩樣

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

黑警都捉走你

我要言論自由

你見到我邊一句係撐政府

算唔算白色恐怖?

有集中嘅政治偏向係正常

一個正常嘅社群唔係應該容納到各種唔同嘅意見架咩?

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

學人講民主自由之前,先諗下你哋連最基本嘅言論自由都忽視

班咁嘅人走去學人講鍵國

佢地鍵出黎既國仲可怕過中東國家

恐佈過北韓

有言論自由唔代表你可以去清真寺屌人唔信耶教

你影響到其他人嘅社群就要被處理
正呀一個post扑晒
你都痴撚缐
香討咁多五毛
我要有發聲嘅自由

黑警都捉走你

我要言論自由

你見到我邊一句係撐政府

算唔算白色恐怖?

有集中嘅政治偏向係正常

連登咁多5毛藍絲都算係反對派社群?

你睇下正評未知邊個多

有言論自由唔代表你可以去清真寺屌人唔信耶教

你影響到其他人嘅社群就要被處理

咁你係香港反共做咩呀? 香港係港共既天下 唔見你去移民?
支持 跟本就應係咁一次block哂班五毛還我清泉
支持 跟本就應係咁一次block哂班五毛還我清泉

五毛定義係咩?
唔同意見就一定係五毛?
利申:我都係反共,不過覺得一個平台點都應該要容納下唔同意見嘅人,而唔係下下屈人係五毛囉

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

學人講民主自由之前,先諗下你哋連最基本嘅言論自由都忽視

你地既言論係支那獨裁 反對民主自由
你地都唔想要,咁點解要比你有?
其實樓豬同中共有咩分別,中共一有其他唔啱聽嘅意見就係顛覆國家政權,佢哋班屈毛黨就係唔同意見即話你五毛

中共得一種聲音=狗黎
自己得一種聲音=合理

黑警都捉走你

我要言論自由

你見到我邊一句係撐政府

算唔算白色恐怖?

有集中嘅政治偏向係正常

屌你 公開既討論區係自由俾人發言
我要有發聲嘅自由

但係你地又反對他人有發聲既自由
例如:香土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞