[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
樓主仲惡過共產黨

我淨係知好多起唔到底既acc跳出黎攻擊開post果個

藍屍廢中廢老快d返香討啦
樓主仲惡過共產黨

但我唔係 中国人
五毛盡出喎

你追下post先
樓主仲惡過共產黨

我淨係知好多起唔到底既acc跳出黎攻擊開post果個

藍屍廢中廢老快d返香討啦

中国人快d返香討啦
五毛盡出喎

個topic將所有五毛掃出連登喎,梗係驚動一堆五毛
香討都可以屌共產黨啦

無睇開,可唔可以比啲例子,等小弟開下眼界
請賜教
香討都可以屌共產黨啦

無睇開,可唔可以比啲例子,等小弟開下眼界
請賜教

我都想開眼界
五毛盡出喎

你追下post先

唉,又黎。
話說五毛係班收左錢講啲違背良心既說話既人

個班人24小時係到回post 煽風點火

為一班只為自己利益只講利己說話既人爭取言論自由

會唔會有啲本末倒置

邏輯上講唔講得通

佢可以有佢講嘅,但我都可以屌柒佢囉
千祈唔好比班屈毛黨建國,唔係香港人死得好慘

無人話你五毛喇 只要你唔係擁護政權 , 只要你唔係

中国人

屈毛黨比人撚到唔敢再屈毛

梗係啦, 要證明一個人要係五毛要有證據(你講架)

咁邊到搵張收據呢? 有我一早去左搵記者啦

但你一定係藍絲..................狗

痴撚線。

點樣呀? 無POINT ?

無啦啦就話人係藍屍狗,你又幾撚有point呀仆街
五毛盡出喎

你追下post先

唉,又黎。

人哋話因為有人要趕班五毛出去所以驚動到一班五毛,但邊忽又五毛啊呢個post,個個都唔撐政府架喎

中国人

痴撚線。

唔支持政府都藍絲狗,根本公就佢哋贏字就我哋輸

JR: 冇左班港獨廢青搞事之後,股市日日升

原來咁都唔係叫藍絲

公就佢哋贏字就我哋輸 還返比你

中国人

痴撚線。

你係 中国人 ?

中国人

痴撚線。

唔支持政府都藍絲狗,根本公就佢哋贏字就我哋輸

JR: 冇左班港獨廢青搞事之後,股市日日升

原來咁都唔係叫藍絲

公就佢哋贏字就我哋輸 還返比你

如果佢真係咁講 , 咁 JR 真係一個 中国人
我認同撐政府就係五毛呢個觀點
不過好多連登人唔係咁諗
你如果唔撐政府 唔撐垃圾泛民 或 任何反對派
你都係五毛。係咪要非黑即白到咁呀

其實我無話過邊個五毛 , 如果有我就修正

我會話唔撐政府 唔撐垃圾泛民 或 任何反對派

會自動歸類為 中国人
隨非佢地厭惡呢個名 , 唔想做 中国人啦

中国人

痴撚線。

你係 中国人 ?

痴撚線,無啦啦又問埋啲傻閪野。
不過好多連登人唔係咁諗

撐政府最多只可以話佢係藍絲咋

中国人

痴撚線。

你係 中国人 ?

痴撚線,無啦啦又問埋啲傻閪野。

問你係咪中国人即係問你嘅身份認同 , 同時事及政治好有關係 , 點會傻西呢 ?

但你會唔會否認你係 中国人 ?
會唔會覺得 中国人呢個名唔好聽 ?
不過好多連登人唔係咁諗

企響度眼白白睇住港女被支那人強姦仍然無動於衷,大眾要點判斷呢個人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞