[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
正皮

呢個貼又可以捉多幾隻五毛嚟block

系,快撚啲扑曬去。😂😂
既然係咁,

不如叫admin set埋整ac果陣問申請者係咪撐政府,

撐既話就唔比開連登ac,

因為連登只能夠出現一種意見 .

唔講仲以為去左百度討論區

你支唔支持政府 ?

你係咁問人支唔支持政府做咩?影響緊正常討論喎,做緊你口中五毛所做嘅野喎😂

我要分別問,睇下邊個唔敢答嘛,唔知係咪你
見樓主成日拎清真寺黎講

去旅行見過鬼佬係入面拎住本聖經但都冇人屌柒佢
80 vs 16
大比數通過樓主建議

係,咁快啲送曬負評班友上斷頭台啦。😂😂
俾你班傻鳩建到國我寧願移民返北京啦

原來你都幾愛北京喎中國人
五毛多撚到

係,都係番高登了。
既然係咁,

不如叫admin set埋整ac果陣問申請者係咪撐政府,

撐既話就唔比開連登ac,

因為連登只能夠出現一種意見 .

唔講仲以為去左百度討論區

你支唔支持政府 ?

你係咁問人支唔支持政府做咩?影響緊正常討論喎,做緊你口中五毛所做嘅野喎😂

我要分別問,睇下邊個唔敢答嘛,唔知係咪你

我答撚咗你啦,唔支持啊,用下你對眼睇下唔好淨係係到洗版啦🤦🏻‍♀️
啱架喇,五毛入嚟呢度同我拗,唔好出去洗人版喇

屌,又屈鳩啲唔撚同意你既人係五毛,師兄你咁撚低汁不如返香討啦。😂😂

你支唔支持政府 ?

唔支持,咁點撚樣?

唔支持就非常好,希望你言行一致,立此為證
睇正評數就知連登有幾多港豬
連基本言論自由都未識尊重

有言論自由唔代表你可以去清真寺屌人唔信耶教

你影響到其他人嘅社群就要被處理

咁你係香港反共做咩呀? 香港係港共既天下 唔見你去移民?

五毛最叻叫人唔鍾意就移民undefined

香港係比共產黨用卑鄙手段搶返嚟,而且我地無得揀,香港人一出世就係呢度,亦唔係個個鍾意就可以移民

但你有得揀,你去唔去清真寺你有得揀,你去唔去六四屌人集會你有得揀,你去香討定連登你唔好話我知你無得揀

五毛洗版影響到人無正常討論,賴死唔走
其他人要返正常討論就要以正視聽,分辨五毛

清真寺同六四就有哂立場 你搞事你抵死 我同意
連登就係一個自由討論區 咩聲音都應該有
你用以上兩者做錯誤類比係混淆視聽
你想圍爐既唔該去香討

你去自由討論區支持一個反對自由的政府。
等於同人講我支持唔自由,但我要有自由發聲既權利。
你呢句本身就已經矛盾,又Block一件,死返香討唔該

你先似反對自由發聲喎老友 邊個矛盾呀
俾你班傻鳩建到國我寧願移民返北京啦

原來你都幾愛北京喎中國人

爭咩呀你國籍咪又係要填china
我唔支持政府

我可以留低討論啦

好啊,留低係呢個post 度,言行一致,立此為證
唔明民主係咩就唔好學人爭取啦
根本你班人性格同共產黨一鳩樣

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

學人講民主自由之前,先諗下你哋連最基本嘅言論自由都忽視

你地既言論係支那獨裁 反對民主自由
你地都唔想要,咁點解要比你有?

唔支持鍵國=唔要民主自由

拿我無咁講過
原來閣下都會老屈人
屈毛黨同中共有咩分別 唉,預咗俾人話五毛

細蚊仔諗野係咁唔成熟,佢地大個就知自己年少無知。😂😂
屈毛黨同中共有咩分別 唉,預咗俾人話五毛

😂😂😂😂放心好多人俾佢哋班友屈係五毛
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

Sorry, 民主的前提係你要唔反對民主。而今日好明顯政府已經係反緊自由,反緊民主底線。
如果係而家你都仲撐政府咁你更加無資格出聲講自由民主
其實樓豬同中共有咩分別,中共一有其他唔啱聽嘅意見就係顛覆國家政權,佢哋班屈毛黨就係唔同意見即話你五毛

中共有權,樓主冇權
唔明民主係咩就唔好學人爭取啦

佢話一,人地唔準話二,呢個就係佢地口中既民主。😂😂
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

唔好意思,你可以係度辯論,我非常樂意啊
根本你班人性格同共產黨一鳩樣

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

學人講民主自由之前,先諗下你哋連最基本嘅言論自由都忽視

你地既言論係支那獨裁 反對民主自由
你地都唔想要,咁點解要比你有?

點解覺得我哋嘅言論係支那獨裁?反對民主自由?我哋一直都講緊係要容納其他意見聲音喎。相比之下,唔係你哋更加似支那獨裁咩😂😂😂,完全容不下其他異見人士。

樓主個標題講得好清楚
你支持獨裁, 咁眾人針你都好理所當然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞