[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
一入黎半版留言都係block 左

正常,五毛有200個acc左右
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

Sorry, 民主的前提係你要唔反對民主。而今日好明顯政府已經係反緊自由,反緊民主底線。
如果係而家你都仲撐政府咁你更加無資格出聲講自由民主

你嗡緊乜 , 個政府係咪反民主同你係咪要做反民主既事有咩關係 ? 咁你仲嗡乜鳩民主 ? 我冇講過任何話我撐政府既言論 , 唔該用隻眼睇野 . 我係屌緊你地響往民主但完全唔做民主政治其中一樣最最要既事 . 咁仲學咩人講民主 ?
p.s. 完全唔知你reply我d乜鳩 , 9 唔搭8

你個所謂民主最最重要既野,係只適用於同樣支持民主既人身上。
你唔同意民主,你也不應該擁有民主既權利,我也不需要同你講民主。
你Up乜野呢?

同樣道理 你容納唔到其他人既意見 咁你又講民主?

民主個最基本共識係對方都要支持民主。你要有基本共識先可以講容納。
你唔支持民主講咩容納呀? 民主唔係乜野都要容納,唔好偷換概念

唔好歪曲民主啦 照你咁講所有選舉 建制派都冇得參選要dq哂佢啦
我講句咁撚中性既說話 , 都可以比人問係咪五毛既伙記 , 依樣咪就係我屌緊你地既野囉on9 . 無限上綱上線

有咩咁出奇,有人話認得我添😂

你自己講話要比支持支那獨裁既人有發聲既權利 既
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

Sorry, 民主的前提係你要唔反對民主。而今日好明顯政府已經係反緊自由,反緊民主底線。

你嗡緊乜 , 個政府係咪反民主同你係咪要做反民主既事有咩關系 ? 咁你仲嗡乜鳩民主 ? 我冇講過任何話我撐政府既言論 , 唔該用隻眼睇野 . 我係屌緊你地響往民主但完全唔做民主政治其中一樣最最要既事 . 咁仲學咩人講民主 ?

咁嘅然你話你唔撐政府,咁我信你
但係你話連登仔做法係反民主,如果你真心為民主發展嘅 ,

請問你可唔可以講下你認為反對派要點做先可以壯大 ?

不斷不斷咁公開辯論
勇武既繼續勇武 , 和平既繼續和平 , 兩邊唔該溝通下 , 拜託咪撚割席 . 從來抗爭都要兩樣一齊 .

講得啱,噚日開始得返少數人係屌黃之峰,開始一致對返政府
同五毛辯論真係浪費時間
小圈子圍爐...
係隔離post講咗一句好心美國行動 唔好好似支那咁齋講唔做 都已經被樓豬屈咗毛

咁都五毛

痴孖筋,真係唔夠樓主呢啲癲。
你鐘意點屈就點屈啦,反正你睇唔順眼既就係五毛。

有D五毛係一人分析多個假acc
用黎撐自己d言論
係隔離post講咗一句好心美國行動 唔好好似支那咁齋講唔做 都已經被樓豬屈咗毛

我有話你 ?

我話五毛講又屌唔講又屌

你有無屌 ? 你無屌點解覺得我話你 ?

我係見其他Post 啲五毛亂屌我提下大家都唔得 ?
一入到嚟成版show blocked user

係,全個CC台都係五毛。
簡單講 連登式民主就係一個唔開放既民主 得啖笑
一入到嚟成版show blocked user

扑多啲,慢慢玩一言堂。
我講句咁撚中性既說話 , 都可以比人問係咪五毛既伙記 , 依樣咪就係我屌緊你地既野囉on9 . 無限上綱上線

有咩咁出奇,有人話認得我添😂

你自己講話要比支持支那獨裁既人有發聲既權利 既

唔同意見就一定係支那獨裁
咩邏輯嚟

可唔可以Quote 出嚟,如果我睇錯嘅,我會認衰say sorry

P.s. 上綱上線呢個Term 咁唔似香港人用嘅

又想屈人唔係香港人

唔好一味屌,做返論政,你對香港前途你有咩建議先 ?

你講左你有咩建議先啦? 一味屈人五毛

我係其他Post 講咗 ,我地而家要提升返香港民族優越感,要分辨中國人同香港人嘅特質

咁都五毛

痴孖筋,真係唔夠樓主呢啲癲。
你鐘意點屈就點屈啦,反正你睇唔順眼既就係五毛。

支持人哋發表唔同意見=支持支那獨裁啊😂

你嗡緊乜 , 個政府係咪反民主同你係咪要做反民主既事有咩關係 ? 咁你仲嗡乜鳩民主 ? 我冇講過任何話我撐政府既言論 , 唔該用隻眼睇野 . 我係屌緊你地響往民主但完全唔做民主政治其中一樣最最要既事 . 咁仲學咩人講民主 ?

你個所謂民主最最重要既野,係只適用於同樣支持民主既人身上。
你唔同意民主,你也不應該擁有民主既權利,我也不需要同你講民主。
你Up乜野呢?

同樣道理 你容納唔到其他人既意見 咁你又講民主?

民主個最基本共識係對方都要支持民主。你要有基本共識先可以講容納。
你唔支持民主講咩容納呀? 民主唔係乜野都要容納,唔好偷換概念

唔好歪曲民主啦 照你咁講所有選舉 建制派都冇得參選要dq哂佢啦

你先係歪曲民主,而家係建制想滅絕民主,唔係民主滅你建制,唔好講到建制派係受害人
撐政府即bam算啦
簡單講 連登式民主就係一個唔開放既民主 得啖笑

淨係識用對屎眼睇野,少少意見不合就屈係五毛。
好心離開下個鍵盤望下出面個世界啦,一樣米養百樣人,社會上唔係個個人都同你一樣諗法要跟你嗰套嫁呀哥。
睇正評數就知連登有幾多港豬
連基本言論自由都未識尊重

有言論自由唔代表你可以去清真寺屌人唔信耶教

你影響到其他人嘅社群就要被處理

本質唔同
清真寺起出黎係預左俾信徒去 你去反人咁緊係唔啱
但連登係為左反政府而建?而家只係持反政府立場嘅人多啲咋 所以你就要扼殺其他少數嘅人?
如果你強行要持反對聲音離開 你同中共冇分別 民主你唔配有
隨便屈我5毛左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞