[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
理屈毛黨一係假膠,一係自我中心到一個極點,所以唔需要同佢地講道理,直接屌柒佢地就得。

屈毛黨名單︰
精神分裂的貓靈
臨豐街林峯
殺戮都市

被人屈左做屈毛黨了

你咪又係係到屈人
樓主仲惡過共產黨

我淨係知好多起唔到底既acc跳出黎攻擊開post果個

藍屍廢中廢老快d返香討啦

我算唔算起唔到底
啱啦,五毛又好,中国人都好,繼續推呢個post比更多人睇到佢地應該點做。
理屈毛黨一係假膠,一係自我中心到一個極點,所以唔需要同佢地講道理,直接屌柒佢地就得。

屈毛黨名單︰
精神分裂的貓靈
臨豐街林峯
殺戮都市

被人屈左做屈毛黨了

你咪又係係到屈人

你事實係屈毛黨

證據呢
啱啦,五毛又好,中国人都好,繼續推呢個post比更多人睇到佢地應該點做。

唉,又係無追post

屈毛黨名單︰
精神分裂的貓靈
臨豐街林峯
殺戮都市

被人屈左做屈毛黨了

你咪又係係到屈人

你事實係屈毛黨

證據呢

你話人五毛,證據呢?

你唔係五毛 , 但你係中国人
連登仔呢頭屌共產黨唔俾人發聲,嗰頭又做番共產黨做嘅野 就算俾你地獨立到,都只會好似同而家一樣排斥社會上嘅反對聲音
都廢撚事理你,都痴撚線既。
唔屈鳩你係五毛就屈你係中國人,有撚病。
連登仔呢頭屌共產黨唔俾人發聲,嗰頭又做番共產黨做嘅野 就算俾你地獨立到,都只會好似同而家一樣排斥社會上嘅反對聲音

睇住呀,樓主又會問你係咪中國人嫁啦。

屈毛黨名單︰
精神分裂的貓靈
臨豐街林峯
殺戮都市

被人屈左做屈毛黨了

你咪又係係到屈人

你事實係屈毛黨

證據呢

你話人五毛,證據呢?

係唔係中國人又如何?

你嘅身份認同絕對同政見有關

坦白講 , 一般連登仔唔會問係中国人又如何
痴撚線
惡到仆街
唔可以有討論空間?
原來只可以有一種聲音,就算係反對派都可以有唔同睇法啦
如果就係因為一言堂,你同專制政體無分別
我係唔係講一句,香港人口講言論自由,愛好民主,實質只接受專制,被統治?
你會唔會話我5毛呀

幾時有講唔可以有討論空間?
但個討論空間唔容許『支持獨裁』的聲音。
因為呢個討論空間本身定義就係唔支持呢種聲音

其實個思維即係同當年新加坡一樣
驚共產黨驚到要威權統治

仲有國民黨敗走台灣之後老蔣搞獨裁一樣

當然啦人地係成個政權,連登只係普通人
返工 不了
唔同意見就話係五毛 你同共產黨有咩分別?
返工 不了

收皮啦,垃圾
唔同意見就話係五毛 你同共產黨有咩分別?

咪叫左你去撐警集會大叫「黑警死全家」囉

屈毛黨名單︰
精神分裂的貓靈
臨豐街林峯
殺戮都市

被人屈左做屈毛黨了

你咪又係係到屈人

你事實係屈毛黨

證據呢

你話人五毛,證據呢?

係唔係中國人又如何?

JR兄又開工拿 捐左血未啊
講真香港搞成咁都係因為你班垃圾五毛
支持呢個時候正視聽
講真香港搞成咁都係因為你班垃圾五毛
支持呢個時候正視聽

唔使再叫五毛 , 叫所有擁護政權嘅人做中国人

佢地唔會否認架 , 只係識拉埋你落水話你都係
痴撚線
惡到仆街
唔可以有討論空間?
原來只可以有一種聲音,就算係反對派都可以有唔同睇法啦
如果就係因為一言堂,你同專制政體無分別
我係唔係講一句,香港人口講言論自由,愛好民主,實質只接受專制,被統治?
你會唔會話我5毛呀

幾時有講唔可以有討論空間?
但個討論空間唔容許『支持獨裁』的聲音。
因為呢個討論空間本身定義就係唔支持呢種聲音

其實個思維即係同當年新加坡一樣
驚共產黨驚到要威權統治

仲有國民黨敗走台灣之後老蔣搞獨裁一樣

當然啦人地係成個政權,連登只係普通人

讀下憲法既定義再黎啦中囯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞