[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
呢幾日時事台五毛起勢洗版 ,

散播失敗主義

將反對勢力分化對立

捉其他社群批鬥

目標都係要將焦點由政府身上扯走

每當有人發現問題 , 就會被人話屈毛然後繼續洗版

但有一樣野佢地係唔想提及嘅 , 就係想統一香港嘅思想

所以以後只要將以下會員區分

對中國政府支持 / 無意見嘅就係 中 国 人

當大家有共識自動標籤 五毛或者藍絲 成為 中国人

佢地無得反抗 , 如果否認就會為中国人身份增加 負面 效果
如果承認 , 反對派就識得分辨 邊啲係 中国人 , 邊啲係反對派

頭先實測 , 暫時堆 中国人 未有對策 , 只係一味拉你落水話你都係中国人
但唔敢否認

中国人 取代 五毛 呢個名 令佢地無辦法話人屈毛
最多話人屈人做 中国人

反對派嘅同路人 , 今次時事台能否再變得有影響力 , 能否再無咁多無謂亂屌

就靠你地喇

https://lihkg.com/thread/364275/page/1
痴撚線
惡到仆街
唔可以有討論空間?
原來只可以有一種聲音,就算係反對派都可以有唔同睇法啦
如果就係因為一言堂,你同專制政體無分別
我係唔係講一句,香港人口講言論自由,愛好民主,實質只接受專制,被統治?
你會唔會話我5毛呀

幾時有講唔可以有討論空間?
但個討論空間唔容許『支持獨裁』的聲音。
因為呢個討論空間本身定義就係唔支持呢種聲音

其實個思維即係同當年新加坡一樣
驚共產黨驚到要威權統治

仲有國民黨敗走台灣之後老蔣搞獨裁一樣

當然啦人地係成個政權,連登只係普通人

讀下憲法既定義再黎啦中囯人

仲有成個基礎在於獨裁係獨裁個條友獨斷決定哂所有野。
而民主在於成個基礎在於人民。講威權統治既話係完全無問題
因為個威權基礎係被統治班人手上,由佢決定個權點樣用返去自己身上。

但唯一一件事你無權做既就係將成個基礎,包括人地的權利送比其中一個人。
而呢樣就正正係班中囯人講支持民主又唔比我做既野~~
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

對唔住各位 , 你地以前比人話你地係五毛 , 我唔會再咁叫你地

我只會叫你地做 中国人

咁樣應該更加尊重你
痴撚線
惡到仆街
唔可以有討論空間?
原來只可以有一種聲音,就算係反對派都可以有唔同睇法啦
如果就係因為一言堂,你同專制政體無分別
我係唔係講一句,香港人口講言論自由,愛好民主,實質只接受專制,被統治?
你會唔會話我5毛呀

幾時有講唔可以有討論空間?
但個討論空間唔容許『支持獨裁』的聲音。
因為呢個討論空間本身定義就係唔支持呢種聲音

其實個思維即係同當年新加坡一樣
驚共產黨驚到要威權統治

仲有國民黨敗走台灣之後老蔣搞獨裁一樣

當然啦人地係成個政權,連登只係普通人

讀下憲法既定義再黎啦中囯人

仲有成個基礎在於獨裁係獨裁個條友獨斷決定哂所有野。
而民主在於成個基礎在於人民。講威權統治既話係完全無問題
因為個威權基礎係被統治班人手上,由佢決定個權點樣用返去自己身上。

但唯一一件事你無權做既就係將成個基礎,包括人地的權利送比其中一個人。
而呢樣就正正係班中囯人講支持民主又唔比我做既野~~

唉 , 中国人真係衰
摘名post
五毛衝晒出黎柒
摘名post
五毛衝晒出黎柒

正名啦

中国人 衝晒出嚟

佢地唔會否認架
一言堂
抵g瘋要入去受
一言堂
抵g瘋要入去受

唔係啊 , 我好支持 中国人 係度發表言論啊

你係唔係都係中国人 ?
一言堂
抵g瘋要入去受

你係唔係都係中国人 ?

唔係中國人
新異民
一言堂
抵g瘋要入去受

你係唔係都係中国人 ?

唔係中國人
新異民

你係咪都覺得 中国人呢個名好討厭呢

一入黎就有兩個blocked 五毛
個壇你打骰呀戇尻樓豬
一言堂
抵g瘋要入去受

抵你老母尋晚比隻雞蟲屌到屎眼出血

又可以 block 多一隻垃圾
呢幾日時事台五毛起勢洗版 ,

散播失敗主義

將反對勢力分化對立

捉其他社群批鬥

目標都係要將焦點由政府身上扯走

每當有人發現問題 , 就會被人話屈毛然後繼續洗版

但有一樣野佢地係唔想提及嘅 , 就係想統一香港嘅思想

所以以後只要將以下會員區分

對中國政府支持 / 無意見嘅就係 中 国 人

當大家有共識自動標籤 五毛或者藍絲 成為 中国人

佢地無得反抗 , 如果否認就會為中国人身份增加 負面 效果
如果承認 , 反對派就識得分辨 邊啲係 中国人 , 邊啲係反對派

頭先實測 , 暫時堆 中国人 未有對策 , 只係一味拉你落水話你都係中国人
但唔敢否認

中国人 取代 五毛 呢個名 令佢地無辦法話人屈毛
最多話人屈人做 中国人

反對派嘅同路人 , 今次時事台能否再變得有影響力 , 能否再無咁多無謂亂屌

就靠你地喇

https://lihkg.com/thread/364275/page/1
唔同意見就話係五毛 你同共產黨有咩分別?

咪叫左你去撐警集會大叫「黑警死全家」囉

屌你老母
個個場係for黑警既 去比人打?
你可以日日屌鳩黑警 但你唔會去人地頭講嫁嘛
但x登係任何一場既主場咩?
x登只係一個普通討論區勞喎
醒少少 鳩少陣啦廢柴

屌你老母
個個場係for黑警既 去比人打?
你可以日日屌鳩黑警 但你唔會去人地頭講嫁嘛
但x登係任何一場既主場咩?
x登只係一個普通討論區勞喎
醒少少 鳩少陣啦廢柴

係囉 , 認同你講嘅 黑警會打人呢個 POINT

一入黎就有兩個blocked 五毛

又一件屈毛

你block左我唔撚棒你場比錢你賺啊拿

真係有好多五毛走入黎放低一句「連登仔仲惡過共產黨」就走左去
呢個屌五毛post真係勁成功
樓主係咪當自己講獨派領袖?

只係知道呢d大事大非的時候仲起度內鬥唔係五毛就係on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞