[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike

係唔係,你講曬,真唔真心,大家有眼睇你言論,不過
如果開post屌五毛你會走入黎然後講d中性大愛言論,話咩五毛都有言論自由,咁...你話你係乜野

都係個句,呢個post無人撐政府,入嚟屌你哋係因為你哋班友亂咁屈人係五毛,只要同你哋意見唔啱就係五毛,咁你話你哋唔係屈毛咁係咩

樓主意見好明確:撐政府->五毛->返香討
咁你講咩屈毛姐,係呢個意見基礎上你唔同意,等於自己利申緊自己係五毛
唔使唔認啦

😂😂😂我有講過話同意屌五毛架

駁你都廢撚事

同埋我係好同意樓主個topic架😂😂😂😂

其實樓豬同中共有咩分別,中共一有其他唔啱聽嘅意見就係顛覆國家政權,佢哋班屈毛黨就係唔同意見即話你五毛

你第一個Reply,失憶呀?

我都有講過話撐樓豬個topic,btw我係講緊反對派內唔同意見啊😂

你第一句就已經將樓主加入為你口中的[佢哋],但樓主設定五毛個定義好撚明確
駁你都廢撚事
言論自由喎屌你老母 民主喎
雖然我從來唔支持政府 但我仍然認為樓主係一名懵撚

佢個topic其實好好
So far 依個post就係點解越來越少人支持你地/企出嚟嘅原因
你地要爭取既野 同你地做緊嘅嘢完全唔一樣喎
言論自由喎屌你老母 民主喎
雖然我從來唔支持政府 但我仍然認為樓主係一名懵撚

嗯嗯 , 我接受你意見
咁你對前幾日對抗掙者落井下石 , 話袁國強做得好嘅 POST 洗版
造到好多人有無力感嘅風氣

有咩想法 ?
快啲叫連尼住返香討
佢縱容五毛係連登撐政府

屌佢老母有心唔做野

連狗明知有五毛都唔做野,分明佢都係撐政府五毛,而連登就係五毛論壇。你地咁撚反共就快撚啲走啦。

我地走曬就剩低你架喇

你冇糧出架喇喎

屌你又係度黎屈。
講左幾撚多次,我都話唔支持政府。咪撚咁無聊啦傻閪。

神又係你,鬼又係你,咁茅既
真係打唔過呢場泥漿摔角
呢兩日唔知BLOCK左幾多人
幫佢地單機算啦
無謂嘈

自欺欺人

咁你講咩屈毛姐,係呢個意見基礎上你唔同意,等於自己利申緊自己係五毛
唔使唔認啦

駁你都廢撚事

其實樓豬同中共有咩分別,中共一有其他唔啱聽嘅意見就係顛覆國家政權,佢哋班屈毛黨就係唔同意見即話你五毛

我都有講過話撐樓豬個topic,btw我係講緊反對派內唔同意見啊😂

你第一句就已經將樓主加入為你口中的[佢哋],但樓主設定五毛個定義好撚明確
駁你都廢撚事

我同意撐政府要返香討,但我想問點解撐政府一定係五毛,極其量都係一個藍絲咋喎😂
So far 依個post就係點解越來越少人支持你地/企出嚟嘅原因

呢個真

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

駁你都廢撚事

我同意撐政府要返香討,但我想問點解撐政府一定係五毛,極其量都係一個藍絲咋喎😂

藍絲 及 五毛 都係 中国人
幫佢地單機算啦
無謂嘈

Ching好型
可唔可以幫你含

唉,又一條盲反撚。

駁你都廢撚事

駁你都廢撚事

Sorry😂我香港人

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

駁你都廢撚事

佢已經駁唔到,好柒

邊度唔一樣呢?
爭取民主要包容埋爭取獨裁既聲音?
幫佢地單機算啦
無謂嘈

自欺欺人

你係呀希?

邊度唔一樣呢?
爭取民主要包容埋爭取獨裁既聲音?

呢個Point上面駁左幾十次,慳返啖口水好過,直接Block

呢個真

政見有自己嘅社群係正常 , 如果因為其他社群少量會員洗版影響自身社群
有適當行動好正常

你可以繼續留低係連登 , 但支持政府嘅一律當做 中国人

駁你都廢撚事

佢已經駁唔到,好柒

Sorry我香港人嚟,事實上我只係唔明點解撐政府會係五毛而唔係藍絲,仲有點解反對派內少少唔同嘅意見就一定會係五毛。
已經有d起唔到底既acc入左post了
咁topic應該改做

藍絲狗滾回香討吧

無屈你啦今次

呢個真

政見有自己嘅社群係正常 , 如果因為其他社群少量會員洗版影響自身社群
有適當行動好正常

你可以繼續留低係連登 , 但支持政府嘅一律當做 中国人

點解洗版呢樣野你唔開去站務台,我實撐你
咁topic應該改做

藍絲狗滾回香討吧

無屈你啦今次

我絕對同意藍絲係要返去香討😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞