[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
多謝樓主
俾我block哂D五毛

呢個時勢撐得政府得兩種人
一係五毛
一係弱智
所以果d話人地屈毛果d
我係度講番句Sorry屈左你
既然你話你唔係五毛,咁我block你係因為你弱智得濟,唔係因為你係五毛,ok?

五毛死全家
弱智,假膠都好麻煩
你都痴撚缐
香討咁多五毛
我要有發聲嘅自由

但唔包括剝奪別人自由嘅自由

EXACTLY
弱智,假膠都好麻煩

今日block哂
睇黎冇意思
唔認同左膠想法就係五毛?
唔為三字哭喪就係五毛?

樓主都白撚癡

又一件
支持樓主
一言堂兼趕絕五毛 咁先係高登風格嚟嫁嘛
近期,連登有好多自稱 中国人 嘅會員

製造分化,互相指罵,冷嘲熱諷,散播失敗悲觀言論,甚至用舊聞洗版

令反對派唔能有正常議事討論

呢班人以往被標籤為 五毛 就會迅速以屈毛論反駁

但只要你標籤佢地為 中国人 ,佢地就唔敢否認,因為佢地唔想造到網絡世界有否認做 中国人 嘅風氣。

暫時,佢地多數先自認做中国人,然後再問做中国人有咩問題,繼而想拉所有人落水齊齊做中国人

希望各位反對派同路人,由今日起,將連登入面嘅 中囯人會員逐個辨認出嚟,一 可令真香港人重新聚集討論,亦唔需要再為五毛屈毛拗嚟拗去。

同埋見到中国人唔使 Block ,因為無論你點標籤佢做 中国人 佢都唔會否認,所以將其歪理或者醜態同時歸入做中国人特質佢地就要花更多時間為中国人呢個身份辯護,亦唔能夠話你屈人做中国人,因為呢一句係非常負面,中共唔想見到。一般會員亦更容易分辨中国人

睇下今日捉到幾多連登中国人
ban鳩曬啲五毛啦屌
拎言論自由做擋箭牌真係拎人作嘔
言論自由係有定義
自由表達意見不受法律制裁
五毛有無俾政府拉
無唔好講無言論自由
ban鳩曬啲五毛啦屌
拎言論自由做擋箭牌真係拎人作嘔
言論自由係有定義
自由表達意見不受法律制裁
五毛有無俾政府拉
無唔好講無言論自由

叫佢地做中国人就得
樓主5毛想令lihkg變成一言堂forum
連登只準有一種聲音?

係呀 屌你老母
高登和來都係黃絲架啦 屌你老母臭

08年個個愛國呀
乜野黃絲呀
連登只準有一種聲音?

係呀 屌你老母
高登和來都係黃絲架啦 屌你老母臭

08年個個愛國呀
乜野黃絲呀

高登仔有幫手起四川熊貓個女學生底
樓主5毛想令lihkg變成一言堂forum

連登仔既言論自由=一言堂
咁其實你反政府係為乜?比你成功左,你都唔比其他聲音存在。咪又係另一個獨裁政府
你都痴撚缐
香討咁多五毛
我要有發聲嘅自由

我建議你星期日去遊行隊伍度大叫律政司做得好

黑警都捉走你

我捐錢畀GPHONE又同你講咩
我要言論自由

咁請問你唔係撐政府講咩怕比人清算 ?

你見到我邊一句係撐政府

只有反政府既人先唔怕比人清算的話

算唔算白色恐怖?

僞公義 通常都係雙重標準

唔好意思,社群係需要有自己政治偏向
政黨或組織入面見到有政見極大分歧嘅人都會取消佢會藉

連登都係一個反對派社群,同六四/七一一樣
有集中嘅政治偏向係正常

你唔同政治偏向仲大大聲洗人版比人屌五毛係正常過程

哩度係一公眾討論區,唔係一個團體會議區呀,傻仔。公眾同私人都未識分

我捐錢畀GPHONE又同你講咩
我要言論自由

咁請問你唔係撐政府講咩怕比人清算 ?

你見到我邊一句係撐政府

只有反政府既人先唔怕比人清算的話

算唔算白色恐怖?

僞公義 通常都係雙重標準

唔好意思,社群係需要有自己政治偏向
政黨或組織入面見到有政見極大分歧嘅人都會取消佢會藉

連登都係一個反對派社群,同六四/七一一樣
有集中嘅政治偏向係正常

你唔同政治偏向仲大大聲洗人版比人屌五毛係正常過程

哩度係一公眾討論區,唔係一個團體會議區呀,傻仔。公眾同私人都未識分

佢老豆老母係藍絲都應該要踢佢出屋企
樓主口中講既民主係要100%人講同一樣野
反之就要被批鬥
紅衛兵
其實樓主哩種倒米黃絲,比五毛殺傷力大n倍。人地革命成功者都係成功左先講同做樓主講既野。好似劉邦,朱元章,毛澤東。。。
其實樓主哩種倒米黃絲,比五毛殺傷力大n倍。人地革命成功者都係成功左先講同做樓主講既野。好似劉邦,朱元章,毛澤東。。。

內鬥左先啦 唔係邊有大佬做

內鬥左先啦 唔係邊有大佬做

哩的咪係歷史上重覆左無數次的黃巾革命lo... 最後命運都一樣。劉邦,朱元章,毛澤東真係難得一見的人才,唔係每個時代都會出。
依樓主咁講,連登就唔係民主既地方。只係打著民主旗號既一言堂而已

支持政府大可以提出論點論據以論證
反對政府者亦然

做唔到呢啲野既只係盲撐同盲反 毫無幫助

好痴線,幾時連登仔變左反政府組織,你可以反對一個政黨,一個政策,一個議案,但反政府=反社會。除非你要反政權,btw,今晚好上去天安門反政權啦你,唔好遲到。

智商太低睇唔明都正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞